in ,

Elke dag meer EU: Nu met een EU Arbeidsinspectie

De Brusselse moet groeien, en wel snel. Elk initiatief wordt dus aangegrepen om de EU bureaucratie te laten groeien, ten koste van de lidstaatdemocratie uiteraard. Vandaag grijpt de EU weer meer macht met… De EU Arbeidsinspectie:

Om de rechten van Europeanen die in een ander EU-land werken beter te kunnen beschermen, wil de een Europese Arbeidsautoriteit (ELA) oprichten.  Als het aan EU-commissaris Marianne Thyssen (Werk en Sociale Zaken) ligt, komen er vanaf volgend jaar zo’n honderdveertig man te werken bij de nieuwe autoriteit.

En daar groeit de macht en de bureaucratie van de EU weer verder. De lidstaten hebben binnenkort dus zelf ook al niet meer het laatste woord als het over arbeid gaat.

De éénrichtingsverkeersnelweg naar Brussel

Uiteraard wordt er weer niets gevraagd, uiteraard krijg je ook geen inspraak. Hier wordt echter wel wéér méér autoriteit en zeggenschap van de lidstaten overgedragen naar het centrale Brusselse dictatoriaat. Besloten in Brussel: meer machtsoverdracht naar Brussel. Je staat erbij en ziet het gebeuren, dagelijks weer.

En macht eenmaal weggegeven, komt uiteraard nooit meer terug. Dit betreft, zoals je weet, een éénrichtingsverkeersnelweg naar Brussel. Stap voor stap tot er geen weg terug meer is. Zoals EU-voorzitter het zegt:

En wordt hier weer een zoveelste stap genomen. Dit gaat zo door totdat er geen enkele macht meer resteert van Nederlanders om over te dragen. Gefeliciteerd dus, beste Nederlandse burger, met deze ongewenste, nieuwe, anti-democratische, macht-overdragende uitbreiding van de EU!

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Schulden weer naar gevaarlijk hoog niveau’

Meerdere aangiften tegen Pechtold om schenking