in , ,

En als Q en QAnon én TheGreatAwakening nou eens écht echt zijn …

mystery of Q

Onderstaand vind je de vertaling van een artikel van Robert Patrick Lewis, oorlogsveteraan en commando/groene baret. Ondernemer en auteur. Oprichter van de website Heroes Media Group (HIER) We plaatsen dit artikel omdat we geloven, dat de ontwikkelingen rondom de ‘Q’-identiteit een enorme vlucht heeft genomen.

Dit weekend komen van diverse kanten zéér heftige berichten op het net, die aangeven dat het gevecht áchter de schermen menens is geworden.

ALS het werkelijk zo is, en precies dáárover gaat dit artikel, dan is er werkelijk sprake van een revolutie! Een revolutionaire ontwikkeling die werkelijk precies is, wat het woord ‘revolutie’ aangeeft: een revolte, een omwenteling.

Een revolutie hoeft niet altijd met geweld gepaard te gaan, maar kan ‘onderhuids’ en ongemerkt zelfs plaatsvinden. En precies dát is er volgens ons aan de hand.

De alternatieve manier om naar het fenomeen ‘Q-Anon’ te kijken, is dat het allemaal poppenkast is. In elkaar gezet, om de mensheid totaal, maar dan ook totaal te ontkrachten, op het diepste niveau. Want dáár heeft de elite natuurlijk een handje van. De mensheid zódanig ontkrachten, met haar EIGEN WAPENS, dat het volk van geen toeten noch blazen meer weet; totáál verloren loopt op zoek naar leiding, leidraad en/of bekrachtiging.

Wij geven graag dit verhaal het voordeel van de twijfel. Er is in onze ogen gewoon téveel informatie die zódanig in elkaar past, precies op de juiste tijd en plekken, dat het bijna niet ánders kan, dan dat deze ontwikkeling écht is. Maar weten stelt in staat tot meten en inderdaad is dan meten weer weten… Méér weten dan daarvóór..! Lees het verhaal en trek -zoals altijd ons advies- je EIGEN CONCLUSIES..!

Een aanrader, ook al is het verhaal nog zó lang…

Trump aanval FB bericht

Wat als #Q, #QAnon en #TheGreatAwakening echt zijn?

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk al van ‘Q’ gehoord. (HIERHIER en HIER) Of het nu in politieke kringen is of ergens in een social media feed. Je hebt er waarschijnlijk/mogelijk niet al te veel aandacht aan besteed, want velen van ons weten al lang dat er binnen onze overheid snode, schaduwrijke en corrupte elementen bestaan. Jazeker, de Deep State, zoals die genoemd wordt.

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

https://www.youtube.com/watch?v=6vu4aiDJlLI

https://www.youtube.com/watch?v=vk6b5l4LnzY

https://www.youtube.com/watch?v=4rSLCKMI0dw

https://www.youtube.com/watch?v=R9owexPS_Zc

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2843646367 96588f3767 sheeple1

De 4 grootste nepnieuws leveranciers uit een tenenkrommende aflevering van Jinek gefileerd

nano 1547412251

Wat is nano-luchtvervuiling, dat waar de politiek en media over zwijgen? Deel 2