in ,

En daar gaat weer 5 miljard uit EU bankenfonds naar bankiers

Het eindeloze grijpen door bankiers gaat immer verder:

Portugal trekt 4,9 miljard euro uit om de op één na grootste bank van het land te redden, Banco Espirito Sancto (BES). Het nieuws komt een paar dagen nadat de bank een miljardenverlies bekendmaakte.

Als u uw rekening niet kan betalen, gaat uw bank moeilijk doen totdat u betaalt. Als een bank zijn rekening niet kan betalen, gaat uw bank moeilijk doen totdat u betaalt.

De zal niet in de weg liggen wanneer BES overeind houdt, zo maakt de dagelijkse leiding van de bekend. De kapitaalinjectie druist namelijk niet in tegen de Europese regels en is goed voor de stabiliteit van de financiële sector.

De is akkoord zolang bankiers gered worden en de staatsschulden en de leningen groeien. Wie betaalt ook alweer voor de staatsschulden en leningen van het ? Niet de bankiers… Winsten voor de bankiers, verliezen voor de .

via Lang Leve Europa!.

Photo by Michael Fleshman


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zieke samenleving: Jongeren kunnen niet zonder mobiel op vakantie

Oeps: dit sta je allemaal toe als je Facebook Messenger installeert