in , , ,

En daar is de tweede peperdure waardeloze JSF ‘vlieg’ dinges (F-35) die uit de lucht flikkert

Afgelopen woensdag werd bekend gemaakt dat een dag eerder een tweede JSF (F-35) van de Japanse is neergestort. De twee toestellen waren nog geen jaar oud en toch viel dit oorlogstuig uit de lucht.

De JSF is een waardeloze jager, die naar de huidige normen de aanduiding straaljager niet eens mag dragen, daar het toestel te traag rent, klimt en wendt. Het peperdure onding kan zich qua snelheid nog net meten met de A-10 Thunderbolt uit de 70er jaren van de vorige eeuw.

De stealth (het onzichtbaar maken van het toestel voor vijandelijke radar) is gekraakt door , die met hun nieuwe, wel echte straaljager Sukhoi 35, de JSF gewoon op de radar zien. Hetzelfde geldt voor China, dat via een hack van Pentagon en Lockheed Martin computers (die ‘wagenwijd openstonden') de hele blauwdruk van het toestel heeft bemachtigd.

Voorts kan de VS op afstand het toestel aan de grond houden, bijvoorbeeld als men in het Pentagon vindt dat de missie voor de JSF niet in het belang van de VS is (overigens is dat laatste bijna onmogelijk, immers Nederland doet altijd braaf mee aan de grootschalige terreur die de VS uitoefent….)

Hoe heeft men in Nederland voor dit peperdure, waardeloze straalvliegtuig kunnen kiezen??? (mede onder verantwoording van de , D66, , PVV, Lijst Pim Fortuyn [die overigens zelf tegen was], SGP) Heel simpel: men heeft zich voor laten door: de maker van het toestel Lockheed Martin,  Nederlandse en VS die als lobbyist voor Lockheed Martin werken en door politici die hetzelfde deden, zoals VVD hufter Hennis-Plasschaert (met grote steun van haar misdadigers partij, inclusief Rutte) en CDA plork Hillen, die tevens fungeert als tabakslobbyist.

De ambassade van de VS had ten tijde dat het spannend was in de Kamer over de beslissing wel of geen JSF te bestellen, een team van lobbyisten ‘stand-by' staan.

Overigens heeft lobbyplatform Juncta Juvant (‘vereende krachten kunnen veel bereiken' ha! ha! ha! de brutaliteit!) een aantal jaren politici, hoge ambtenaren, militairen en ander belangrijke figuren die zich bemoeiden met de aanschaf van de JSF, gefêteerd op zeilevenementen en andere feestelijkheden. Ofwel we hebben hier ook nog eens te maken met corruptie van het ‘hoogste niveau' (hoewel lobbyen al een smerige vorm van corruptie is)

Zelfs het Pentagon heeft veel commentaar op de JSF en voor het aantreden van wilde men aanzienlijk snijden in het aantal te bestellen JSF's.

Twee spiksplinternieuwe straalvliegtuigen neergestort, nogmaals een teken dat ons een enorm (en veel te duur) oor is aangenaaid.

Wat betreft de links hieronder: hiertussen bevinden zich oude berichten, waar de links naar een aantal berichten en sites ‘gewoon' niet meer werken (pagina's verwijderd enz.), veronderstel dat men eens echt een serieus strafrechtelijk onderzoek zou starten naar de misdadige beslissing om voor deze herrie makende prutsjager te beslissen.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

Oeps, de peperdure F-35 (JSF) wordt twee keer zo duur

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Informateur: FVD grootste in Gelderland maar die willen we niet in coalitie

Omdat die EU zo lekker werkt: EU-ministers en aspirant-Balkanstaten bespreken uitbreidingsproces