in , , ,

En het was een complot!? Duizenden meldingen over menstruatiestoornissen na coronavaccin, maar ook ongevaccineerden merken iets 

blue and black mask illustration

Bijwerkingencentrum Lareb heeft duizenden meldingen gekregen van menstruatiestoornissen na toediening van het coronavaccin. Volgens de instantie is nog onduidelijk of er inderdaad een verband is met het vaccin.

De gemelde klachten van menstruatiestoornissen zijn zeer divers. Het gaat om het uitblijven van de menstruatie, hevige menstruatie en doorbraakbloedingen.

Maar ook om het optreden van bloedingen na de overgang.

Lareb bekijkt de meldingen van menstruatiestoornissen nader en gaat de gemelde klachten in kaart brengen. Ook internationaal wordt er nader onderzoek naar gedaan.

Volgens Lareb komen menstruatiestoornissen ook zonder vaccinatie heel vaak voor.

,,Ze kunnen vele oorzaken hebben, zoals een infectie, ziekte of stress. Het is nog niet duidelijk of menstruatiestoornis een bijwerking is van de coronavaccins, maar die mogelijkheid is er wel. Het vaccin stimuleert het immuunsysteem en dit kan mogelijk invloed effect hebben op de hormoonspiegels”, aldus de instelling.

In de Verenigde Staten investeert het Nationaal Gezondheidsinstituut 1,67 miljoen dollar (ongeveer 1,5 miljoen euro) in onderzoek om te begrijpen hoe de Covid-19-vaccins onze menstruatiecyclus beïnvloeden.

,,Onderzoek naar de bijwerkingen blijft van cruciaal belang voor het succes van het vaccinatieprogramma. De effecten van medische interventies op onze menstruatie mogen absoluut geen bijzaak zijn in toekomstig onderzoek”, zegt …

Lees verder bij de bron: AD.nl

En maak u vooral geen zorgen! Maar goed, ongevaccineerde vrouwen in mijn omgeving hebben in de afgelopen maanden al eens laten vallen dat hun cyclus van slag is …. Uit eigen “onderzoek” blijkt dat dit rond dat het grote Corona spook losbrak.

Complot is hier terug te lezen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lachen 1567530522

Europa’s energiecrisis met dank aan EU: Het weer terugschakelen naar steenkool staat voor de deur

waanzin 1555673363

De wetteloosheid die “Corona” meebrengt: Overheid kan niets doen tegen bedrijven die vaccinatiebewijs of coronapas eisen