in , ,

En waar ging die 200 miljard euro staatsschuld precies naar toe?

Jawel, het kan niet op voor bankiers en politici.

Ze hebben zichzelf met de bankencrisis van 2007 verrijkt met 200 miljard Nederlandse ’s:

Sinds 2007 is ongeveer €200 miljardnaar de bliksem aan onze staatsschuld toegevoegd (plaatje [beneden]). En die bijna-verdubbeling is zelfs voor onze grootse natie best veel. Dus daarom moeten antwoorden komen op de volgende vragen: … wat was de rol van de beleidskeuzes van het kabinet en welke invloed hebben deze keuzes gehad op het behalen van de doelen?   Waarom geeft een kabinet miljarden aan garanties en weg zonder evaluaties?

staatsschuld Ja, wij Nederlanders hebben deze 200 miljard dus aan bankiers gedoneerd. De schuldencrisis waarin de bankiers met de billen bloot gingen kostte ons Nederlanders dus 200 miljard. Maar dank voor deze bankiersredding zullen we niet krijgen, want de bankiers voelen zich op geen enkele manier schuldig. Voorbeeld: ABN Amro heeft 15 miljard restschuld bij de bevolking, maar wil al hun (onze dus!) winst gaan uitkeren aan investeerders nadat ze weer (deels) geprivatiseerd zijn. Ze gaan dus ons geld – ABN heeft een grote restschuld aan ons en dus geen winst! – uitkeren aan nieuwe bankiers en investeerders, wel 50% van de winst zelfs. Tja…

Na de verdwenen 440 EU miljard van andere dag is het zeer duidelijk wat er mis is met de economie: de bankiers, de investeerders, en hun handlangers: de politici.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Gast
6 jaren geleden

De Nederlandse burger is jarenlang simpel in de maling genomen met een Crisis -een crisis die niet te controleren was. Er was geen crisis -maar het oneigenlijk gebruik van uw belastinghelden, Een politiek bij elkaar gelogen Bankencrisis. Wat de Nederlandse burger minstens €30 miljard heeft gekost [gestolen dus] op valse gronden. De Nederlandse Banken zijn dankzij uw bijdrage €30 miljard rijker geworden. De Politieke Elite wist dat niemand deze oplichting kon controleren -of weerleggen. Er moest dus helemaal “niets” gered worden -dit was het spel van de politieke Elite -om burgers de indruk te geven van een gigantische Crisis. Nada dus. Alleen Lehman Brothers [broertje van Goldman Sachs] werd opgeofferd. Zo kon de Elite “onder druk van aanslagen – angst en verwarring -ongestoord doorgaan [met behulp van paniek zaaien via de MSM] -de maatschappij compleet hervormen. Naar het MARKT en VERDIEN model volgens Milton Friedan [Joods Econoom], Mensen zijn 14 jaar lang in de maling genomen. Elke burger die dit wel zag werd voor een complotdenker aangezien. Ons is dus een namaak crisis door de hoge Elite -als een “echte crisis” aangepraat -en dit kost enorm veel geld. Ons geld “ons belastinggeld is ivm. eenwording Eu en USA oneigenlijk gebruikt. Dit is door zionistische banken in gang gezet. Deze NEP-crisis [drogredenen] diende als dekmantel -om de economieën van de VS + Eu op elkaar af te stemmen = het grootste economisch blok in de wereld. Plus een Totale “maatschappelijke hervorming” werd onder angst door gevoerd. Alles wat Religie en Links was werd terloops mee genomen in deze gigantische oplichting. Onder druk van Angst laten mensen immers alles toe. Deze Eu-eenwording kost u minimaal 40 jaar van uw leven. Gevolg nu een Politie staat -die vrijwel niemand zag aankomen Deze druk loopt nu via de Elite-[HUN eigen media] ‘-dat zijn Reuters en AP -[handlangers van de macht]. Wie dit wisten in 2001 ? -enkele belangrijke politici en uiteraard de Rijke Top van de wereld. Vraagstelling waar ging die 200 miljard euro staatsschuld precies naar toe? Hier – in de oneindige Bankiers put. Uw geld is Wettelijk gestolen -door de Wet aan te passen kan alles. En u hebt daar ongemerkt mee ingestemd in oktober 2005

Medische zorg aan illegalen kost overheid 32 miljoen via boete gevende Zorginstituut Nederland

EU wil meer giftige kwik in onze vis