in

En weer een aangifte tegen Demmink, mag de beerput nu eens opengaan?

In heeft in de jaren 80 en 90 net zo’n omvangrijk pedoschandaal plaatsgevonden als in . Dat is de overtuiging van advocaat Martin de Witte, die namens een voormalige jongensprostitué een voorlopig getuigenverhoor bij de Amsterdamse heeft aangevraagd. ,,De heeft kindermisbruik jarenlang gedoogd.”

De Witte heeft het verzoek tot een getuigenverhoor gisteren ingediend bij de Amsterdamse rechtbank. Zulke verhoren, waarbij getuigen onder ede staan, worden zelden geweigerd. Op de lijst getuigen staan onder meer Ivo Opstelten, Fred Teeven en voormalig topambtenaar van Joris .

De zaak is aangespannen namens een voormalige minderjarige jongensprostitué die in de jaren 90 gedwongen werkte voor een jongensbordeel in Amsterdam. De nu 41-jarige man, die niet bij naam wil worden genoemd, zegt PTSS te hebben overgehouden aan zijn prostitutieverleden en houdt de overheid verantwoordelijk.

Lees verder via ‘Overheid heeft pedofilie jarenlang gedoogd’ – AD.nl.

Kersverse Minister Ard van der Steur zegt in Nieuwsuur rond 15:23

“De onderste steen komt niet boven, want dan valt heel Justitie in elkaar.”

http://nos.nl/uitzending/4054-uitzending.html

 

 

 

 

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

74% Nederlanders zou voor TTIP zijn terwijl de meeste mensen het niets zegt

Daar gaan we weer: het hopeloze “jobcenter”… Toestanden in de bijstand, deel 5