En weer een doofpot: Beelden buitensporig politiegeweld rellen in Geldermalsen uitgelekt

Saskia van Kessel uit Geldermalsen is tijdens de rellen door een agent op de grond gesmeten. Ze heeft aangifte gedaan maar volgens haar familie neemt Justitie de zaak niet serieus.

Daarom hebben ze de beelden aan De Telegraaf gegeven. Haar zus vertelt wat er precies gebeurde.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. gerechtigheid schreef:

  Weer een doofpot affaire van dit asociale klotenkabinet; RUTTE is een gladdekker die alle geloofwaardigheid allang verloren heeft! Hij dient dan ook met zijn gehele regering bestaande uit leugenaars, zakkenvullers en onmenselijke klootzakken; OP TE DONDEREN!

  DIe gasten van de ME zijn hersenloze misdadigers die een genoegen scheppen om in opdracht van RUTTE cs de bevolking in elkaar te slaan! (denk ook aan eerdere voorvallen). Ze zijn in staat om hun eigen familie en ouders te molesteren!
  Dit zijn NAZI-praktijken die RUTTE cs gebruikt om de bevolking te knechten; Stelletje Haagse schoften!

 2. Henny Groote schreef:

  Ja hoor naar de Ombudsman die zal met terugwerkende kracht de agenten schorsen..En hoe lang mag het onderzoek duren……..vanavond bij DWDD en Jinek enz…helpt dat?
  Die mevrouw uit Oranje helemaal niet zij werd x keer belachelijk gemaakt in de media. De politie is je beste vriend? Met zulke vrienden heb je dus echt geen vijanden nodig!.

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: