in , , , , ,

Enkele Nederlandse treinstations worden islamproof gemaakt, kost 3,5 miljoen euro belastinggeld

Alexas_Fotos / Pixabay

Het kabinet trekt eenmalig 3,5 miljoen euro uit voor antiterreurmaatregelen op zes stations in onder meer de vier grote steden. Dat meldt De Telegraaf. Het ministerie van Infrastructuur wil niet zeggen om welke stations het gaat.

,,Op de stations worden maatregelen getroffen die passen bij het actuele dreigingsniveau’’, legt staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) uit.

,,De uitvoering van de fysieke maatregelen zal dit jaar starten en zoveel mogelijk worden gecombineerd met lopende projecten.’’

Volgens een woordvoerder van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is er geen concrete aanleiding om nu extra te investeren.

Ook de aanslag op Amsterdam Centraal, waarbij verdachte Jawed S. twee willekeurige personen neerstak, zou niets te maken hebben met de investering in veiligheidsmaatregelen.

Het dreigingsniveau in Nederland staat op 4 van 5.

Er zijn volgens de NCTV nog steeds jihad-aanhangers die zich bezighouden met het plannen van een aanslag in ons land. Op en rond stations zijn al meerdere incidenten geweest.

Lees verder bij de bron: AD.nl

2 Comments

Leave a Reply
 1. Wat is dit voor geheimtaal? Deze taal waar niets concreets wordt gezegd geeft de indruk dat het oorlog is. Nee, er zijn geen problemen. En men kan niet zeggen waar het over gaat. Het heet terrorisme maar wat dat inhoudt kan men ook niet zeggen. En er is geen concrete aanwijzing dat er iets gaat gebeuren …. Met dit soort berichten wordt een bevolking “geinformeerd”.

  Deze regering, waarvan ik de naam niet zal noemen, maar die zichzelf de beste regering ooit noemt is verantwoordelijk voor deze rotzooi !! Meer in detail kan ik helaas niet zeggen op deze site …

 2. Ik kan tot geen andere conclusie komen na zovele malen dat de regering zo vreemd en zo onlogisch handelt dat de regering wordt gechanteerd door iets …
  Dit is niet een zaak die een paar maanden speelt, maar al sinds een 10 tal jaren zie je dat politieke partijen zich niet uitspreken. CDA, PvdA en D66 is onherkenbaar geworden en klieken samen met de VVD alsof er iemand een atoom bom dreigt af te gooien. En ik meen dat serieus.
  De debatten in de 2e kamer gaan nergens over. De kamerleden zijn zo jong en zo onervaren dat je ze nog niet voor de klas kunt zetten op een basisschool. Rutte hult in in uiterst stilzwijgen. En tegelijk komen immigranten in grote aantallen binnen ondanks alle zeer negatieve ervaringen en worden autochtone burgers volledig genegeerd.
  Het is de hoogste tijd dat er duidelijkheid komt. Dit kan niet zo langer !!!

  WAT IS ER AAN DE HAND?

Geef een antwoord

ING start Apple Pay in Nederland en zo stel je het in

Vrouwen kunnen beter niet gaan slapen met televisie of licht aan, je wordt er dikker van