in

Epidemie: Man schreeuwt “Allahu Akbar” en duwt forens op spoorrails in New York

Het begint een wereldwijde plaag te worden

StockSnap / Pixabay

Een man die “” roept, heeft naar verluidt een illustrator van de New York Times de sporen van een metro in Manhattan opgeduwd.

Het 30-jarige slachtoffer, wiens identiteit niet werd onthuld, werd na een snijwond en een gebroken heup tijdens de aanval naar het gebracht.

Het incident, dat afgelopen donderdag tijdens de ochtendspits plaatsvond, eindigde met de arrestatie van de 41-jarige aanvaller nadat hij werd overmeesterd door een groep pendelaars.

exclusief verkregen door de New York Post, toont een groep mannen rondom de aanvaller. Op een gegeven moment probeert de man te ontsnappen voordat hij op de grond wordt geslagen.

Volgens The Post schreeuwde de aanvaller “Allahu akbar” en spuugde hij mensen uit die zijn eerste slachtoffer probeerden te helpen. Naar verluidt onderzoekt de op mogelijke terreurbanden.

Ongetwijfeld zal iedereen die dit incident aan de islam koppelt, snel als racist worden bestempeld door dezelfde mensen die momenteel president en de conservatieven de schuld geven van een ‘eenzame schutter' die op moordpartijen is. Grappig dat.

Lees verder bij de bron: Caldron Pool


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Levenbedreigend klooien aan het klimaat is nabij

Vooruitgang? Elektrische auto rijdt dubbel zoveel schade dan diesel- of benzineauto