in , , , ,

Er gebeurde iets op 13 juni waardoor de wereldwijde orde veranderde en niemand die iets zei …

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Stel je het partnerschap en de kracht van een wereldwijd orgaan van de Verenigde Naties voor met de steun van grote bedrijven. Een samenvoeging van twee machtshuizen om ‘de wereld over te nemen.’

Nou dat is precies wat er gebeurde op 13 juni 2019, toen het World Economic Forum en de Verenigde Naties stilletjes en heimelijk een memorandum ondertekenden dat zich bij de twee voegde in een onheilig huwelijk.

Dat alles en meer hieronder …

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU = NWO
1 jaar geleden

Een zeer belangrijke presentatie door Lisa Haven vooral omdat de meeste mensen niet weten wat er achter de schermen aan de hand is in de wereld. We praten hierbij over UN Agenda 21 en Agenda 2030 van de UN die zogenaamd gaat over duurzaamheid, maar die er in de praktijk op neerkomt dat burgers aan alle kanten worden kaal geroofd en beperkt in hun vrijheden. En dat is het werkelijke doel.
Als je de NL politieke partijen om reactie vraagt krijg je geen antwoord en als er toch antwoord komt dan is het dat het om duurzaamheid gaat en dus goed is (SP) ….
Alle regeringen gaan hun gang gaan zonder de burgers te informeren. We praten hier over niets minder dan landverraad en een samenzwering op wereldschaal.

Belangrijkste punt in de presentatie is dat krachten op hoog niveau (UN (lees CIA), grote corporaties en banken zeer actief bezig zijn grote machtsblokken te vormen om op die manier de Nieuwe Wereld Orde door te drukken. Agenda 21 en Agenda 2030 lijkt opgezet om duurzaamheid te bewerkstelligen. De werkelijkheid is dat het de klok vele jaren terug draait en de mensheid in een richting stuurt die slechts een kleine elite bevordert en de mensheid reduceert tot hersenloze robots.

Milieu lijkt een heel nobel motief maar in handen van criminelen wordt milieu gebruikt als middel om de burgers economische en organisatorisch te breken.

De bedreiging die dit vormt voor de mensen op deze aarde is gigantisch en dit proces moet worden gestopt tegen iedere prijs omdat de macht van burgers op vrijwel alle mogelijke manieren blijvend wordt ingeperkt. Denk daarbij aan hoe burgers worden gevolgd met camera’s, smartphones, pc’s, smartmeters etc. Vaak wordt genoemd het boek 1984 van George Orwell, maar de werkelijke situatie is vele malen erger dan beschreven in het boek.

Het is de hoogste tijd dat mensen niet blindelings geloven in de politiek en uitzoeken wat er werkelijk aan de hand is. Op internet is heel veel informatie te vinden.
Het is ook de hoogste tijd dat de mensen begrijpen wat de EU werkelijk is namelijk een niet democratisch orgaan (neergezet door de CIA) waarbij corporaties en banken het voor het zeggen hebben.
Wordt wakker !!!!

Nabestaande strijdt tegen medisch beroepsgeheim: ‘Oplossing moord belangrijker dan privacy’

Oeps! Preventieve borstamputatie blijkt helmaal niet nodig voor borstkankergen BRCA2