in ,

Er komt helemaal geen Brexit!?

Na twee jaar komedie spelen begint het er nu toch echt op te lijken dat er inderdaad nooit van z'n leven een Brexit zal komen. 

Na het opstappen van een paar ministers is het een kwestie van tijd voordat premier May sneuvelt en er een nieuw Brexit gaat komen.

Het is natuurlijk nooit de bedoeling geweest dat Groot Brittannië de Nazistaat echt zou gaan verlaten.

Iets dat wij eigenlijk al wisten de dag na de verrassende uitslag van het Brexit referendum.

Wat van belang is, is dat de Europese Nazi Superstaat een te belangrijk bouwblok vormt om dit te laten verzieken door iets wat een bevolking wil.

Wat de bevolking wil, is het allerlaatste wat er bij de elite op de agenda staat. Het gaat erom wat zij willen en hoe de blauwdrukken voor de plannen richting eruit zien.

En dan heeft het uiteindelijk wel wat voeten in de aarde en lijkt het alsof er echt wordt geprobeerd om Engeland los te weken van de EU, maar dan gebeuren er allerlei dingen, waardoor er uiteindelijk helemaal niets van terecht komt.

Waarmee dan tegelijkertijd een afschrikwekkend voorbeeld is gecreëerd voor ieder land dat in de toekomst naar de wens van het volk zou willen luisteren en ook zou de EU zou willen verlaten.

Individuele landen zullen compleet verdwijnen en in de toekomst zullen er nog slechts een aantal districten bestaan die vallen onder de wereldregering die zal zetelen in Jeruzalem. 

De bevolking wordt in de mainstream media al voorbereid op de dingen die zullen gaan komen.

De Brexit die Groot-Brittannië speelt, drijft nu de Conservatieve Partij uiteen. Premier Theresa May, die vrijdag haar plannen voor een ‘zachte Brexit ontvouwde, moet nu voor haar politieke leven vrezen. Twee zwaargewichten uit de partij, Boris Johnson en David Davids, legden hun ministerpost neer. Vooral van Johnson – voorstander van een harde Brexit – wordt nu verwacht dat hij May pootje wil lichten. Als hij 48 medestanders voor een harde Brexit krijgt kan er in de Conservatieve Partij gestemd worden over een nieuwe leider.

De mogelijkheid bestaat echter ook dat May er moegestreden zelf de brui aangeeft. In dat geval zijn de Tories mogelijk de klos want dan komen er nieuwe verkiezingen. En met hun geklungel in de hele Brexit-affaire is winst van de hardcore socialist Jeremy Corbyn zeker niet onmogelijk.

De Britse kiezer neigt er naar de verdeelde partij de schuld te geven. Corbyn was lauwwarm voor een Brexit maar lijkt onder druk van de jongere kiezer bereid om van Brexiteer om te schakelen naar een ‘remainer' en dan is de hele Brexit-oorlog voor niets geweest.

Het is dan ook geen toeval dat wij vorige maand het volgende schreven:

Begin dit jaar begonnen er publicaties te verschijnen waarin staat dat enquetes hebben uitgewezen dat een grote meerderheid van het Engelse volk graag een tweede Brexit referendum zou zien. Het aantal mensen dat dit wil is maar liefst 16 procent hoger dan het aantal dat wil blijven vasthouden aan de originele uitslag.

Enkele dagen geleden komt The Independent met een uitgebreid artikel waarin wordt uitgelegd dat nieuwe enquetes aantonen dat als er nu een tweede Brexit refendum zou komen het aantal mensen dat tegen Brexit zou stemmen groter is dan het aantal mensen dat zegt: vertrekken.

Er wordt verder uitgelegd in het artikel dat dit niet iets incidenteels is, maar structureel omdat er ondertussen weer veel oude mensen die voor een Brexit hadden gestemd zijn overleden en er een groot aantal jonge kiezers is bijgekomen die allemaal voor het blijven in de EU zijn.

Hoe deze charade zich ook uiteindelijk zal ontwikkelen, Boris Johnson had eindelijk een keer gelijk toen hij zei dat Groot Brittannië een kolonie van de EU zou worden. Dat gebeurt, ongeacht of er nu wel of niet formeel een soort Brexit plaatsvindt.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IJsvrije Noordpool?

Schulden? Ze blijven uw verantwoordelijkheid!