in , , ,

Er wordt in Nederland inderdaad gediscrimineerd

crowded place 1565462

Met het showproces in Leeuwarden op ons netvlies, moet ik de pareltjes van Kick out in één ding gelijk geven…… er wordt in Nederland inderdaad gediscrimineerd.

Als je hier een witte autochtone Nederlander bent, dan mogen alle registers opengetrokken worden om je een menswaardig en gelijkwaardig bestaan onmogelijk te maken.

Ja u leest het goed, DE WITTE AUTOCHTONE NEDERLANDER IS DE GROEP DIE IN NEDERLAND GEDISCRIMINEERD WORDT.

De van oorsprong in Nederland geboren en getogen witte bewoners van dit land, u begrijpt ik ga voor het record aantal keer de benaming witte om de boodschap duidelijk te maken, worden in alles tegengewerkt, gefrustreerd en gediscrimineerd onder de dekking van het toverwoord discriminatie, begrijpt u het nog?

● waar Bulgaren bewezen miljoenenfraude hebben mogen plegen, geld wat volgens onze onvolprezen overheid niet terug te krijgen is, daar wordt de bijstand van een Nederlandse vrouw per direct stopgezet en teruggeëist omdat zij in het bezit is van een pinpas van haar demente moeder.

● waar Polen voor miljoenen fraude plegen met uitkeringen, een fraude die bovendien bekend is bij de instanties, daar mag een bijstandsgerechtigde niet eens een tas met boodschappen van familie aanpakken, of zonder het te melden iets op marktplaats verkopen om nog wat te vreten te hebben, zonder het risico gekort te worden op de uitkering.

● waar bijstandsgerechtigden van Turkse afkomst in Borne € 60.000 aan contant geld en goud in een kluis mogen hebben zonder dit te melden, wat voor de rechter geen reden is om het recht op bijstand af te schaffen, daar mag een bijstandsgerechtigde Nederlandse vrouw haar recht op bijstand via de rechter verliezen omdat zij af en toe kookte voor haar eenzame bovenbuurman, en dit gezien werd als een vorm van samenleven.

● waar de autochtone Nederlander onder hoongelach en de eeuwige opmerking ,,dit is civielrechtelijk” met de staart tussen de benen het politiebureau kan verlaten bij een poging tot aangifte, daar mogen onze islamitische en getinte linkse activisten bij iedere scheet die ze dwars zit over de uitgelegde rode loper aangifte doen bij het zéér welwillende korps.

● waar Turkse en Marokkaanse bruiloftgangers en Turkse Erdogan aanhangers regelmatig bruggen, snelwegen en hele binnensteden mogen afsluiten, daar staan 34 rasechte Friezen voor eenzelfde vergrijp in een showproces voor de rechter.

● waar islamitisch straattuig en moskeegangers regelmatig goedgekeurde Pegida demonstaties mogen verstoren, hiermee het wettelijk recht op betogen ontnemend, daar staan 34 rasechte Friezen voor eenzelfde vergrijp in een showproces voor de rechter.

● waar Nederlandse scholieren verplicht worden tot een moskeebezoek, daar geld deze verplichting m.b.t. een kerk- of synagogebezoek niet voor islamitische scholieren.

● waar in het kader van gezinshereniging kosten nog moeite gespaard worden om vluchtelingen herenigd te krijgen, daar worden autochtone Nederlanders na 60 jaar uit elkaar getrokken i.v.m. zorgregels en niet beschikbare gezinsplaatsen in verzorgingstehuizen.

● waar statushouders een zorgverzekering hebben voor € 79,- zonder eigen risico en met tandartsvergoeding, daar kost de zorg voor de gemiddelde Nederlander tegen de € 200,- per maand en wordt de gezondheidszorg steeds meer vermeden.

● waar de autochtone witte Nederlander respect moet hebben voor het suikerfeest, de ramadan en het barbaars onverdoofd slachten van onschuldige dieren, daar mag er een algeheel disrespect zijn voor onze feestdagen en cultuur, en moeten Sinterklaas, Pasen en Kerstmis wijken voor de politiek correcte moslimgekte.

● waar één enkel uitzettingstraject, genaamd Lily en Howick, de belastingbetaler ruim € 750.000,- mag kosten, daar wordt het recht op pro deo rechtshulp voor niet draagkrachtigen door de politiek het liefst afgeschaft.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een onafhankelijk en niet door het virus genaamd “politieke correctheid” aangetast persoon zou hier een overduidelijk discriminatie patroon in ontwaren, de discriminatie van de autochtone roomwitte bevolking.

Dat dit in Nederland, in het kader van de eerder vernoemde politieke correctheid uiteraard niet vernoemd mag worden is duidelijk, want de grote boze discriminatiekaart MOET uitgespeeld worden tegen de racistische autochtone roomblanke bevolking.

Ik durf te beweren dat als de piepende en klagende vermeende discriminatie slachtoffers, lees sommige moslims, clubjes als kick out en wat groenlinks antifa-tuig, daadwerkelijk zo gediscrimineerd zouden worden als de autochtone witte bevolking, dan zouden er kamervragen gesteld zijn, wetten herzien zijn en sprak tout semi-bekend Nederland schande van deze praktijken.

Maar nu het de witte Nederlander betreft is het oorverdovend stil, want discriminatie schijnt slechts gehesen te zijn in een getinte mantel van verontwaardiging.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=514564795674637&id=100013633634563

https://www.youtube.com/watch?v=FN_oI49WvTs

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e831b8082afd093ecd0b470de7444e90fe76e7d610b215459df8c5 640 politie

U bent een melkkoe: Verkeersboetes weer fors omhoog in 2019

Schermafbeelding 2018 10 12 om 18.27.17

PvdA wethouder hanteert wet waarvan hij zelf wist dat deze niet bestond bij huisvesting statushouders