in ,

Erasmus oncoloog mag geen kurkuma testen van farmaceutische industrie

Oncoloog Casper van Eijck, die onder meer Steve Jobs en Sonia Gandhi behandelde, is in Nederland de enige hoogleraar chirurgie met het aandachtsgebied pancreaskanker en ziet mogelijkheden met de inzet van kurkuma, maar hij wordt tegengewerkt.

De praktijken van de farmaceutische industrie noemt hij ronduit ongezond.

Knarsetandend moet hij vaststellen dat hij vanwege de macht van Big Pharma geen kurkuma bij alvleesklierpatiënten mag inzetten maar wel chemo terwijl het geelwortelpoeder effectiever is.

Van Eijck legt uit dat medische ontwikkelingen voor het grootste gedeelte worden geleid door de farmaceutische industrie. Dat vindt hij een groot minpunt, ‘want je wordt gedwongen door de industrie dingen te doen waar je niet achter staat’.

Zoals bijvoorbeeld chemotherapie geven, terwijl dat nauwelijks effect heeft.

“Het laboratorium van een heeft per jaar één tot twee miljoen aan inkomsten nodig vanuit de farmaceutische industrie,” gaat Van Eijck verder…..

Lees verder bij de bron: Leef Bewust


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

De farmaceutische industrie is er alleen om zoveel mogelijk slachtoffers te maken, niet om de mensen gezond te maken. Dat is een voorrecht voor de rijken, want de arbeider kan de peperdure medicijnen niet betalen.

Farma industrie is sick to death
1 jaar geleden

Is het niet vreemd dat de Big Farma (FDA) alles doet om alternatieve geneesmiddelen op alle manieren te boycotten? Waarom doet de Big Farma dat? Als de middelen die Big Farme voorschrijft zo goed zouden werken zonder bijwerkingen dan zou er toch niemand zijn die alternatieve middelen gebruikt?
Blijkbaar is dat niet het geval. En in plaats dat Big Farma toejuicht dat alternatieve middelen blijken te werken gaan zij artsen en producenten die deze middelen maken vervolgen … in plaats dat zij blij zijn dat er mogelijk een alternatief middel is gevonden. Dat geeft toch voldoende aan dat er iets fout zit?
Is het niet het volledige recht van een patient, die terecht twijfelt aan middelen van de reguliere industrie, zelf te kiezen welke middelen hij wenst te gebruiken?
Hier klopt iets totaal niet !!!!

Natuurlijk wisten wij al van de praktijken van de FDA waarin vertegenwoordigers van de pharma industrie zitting hebben. Deze mensen gaan letterlijk over lijken. Deze mensen zijn de echte kwakzalvers die hun ziel aan de duivel hebben verkocht. Zij brengen alleen middelen op de markt die zij kunnen patenteren zodat zij er een hoge prijs voor kunnen vragen. Dat is niets minder dan crimineel. Chemotherapie is behandelen met gif dat zowel gezonde als zieke cellen doodt. Werkt chemotherapie? Absoluut, maar het doodt ook de gezonde cellen en daarom valt je haar uit en ben je er doodziek van. Vaak overlijdt een patient een half jaar na de chemobehandeling omdat de patient de aanslag op zijn leven niet overleeft. Iemand met een halve gram verstand begrijpt dat chemo geen goede aanpak is …. En toch blijft de FDA chemo voorschrijven.
Maar gelukkig zijn er tal van alternatieve methoden om kanker te genezen.
Deze artsen mensen die ondanks alle tegenwerking al het mogelijke doen ondanks gevaar voor eigen leven om mensen te genezen verdienen onze steun en sympathie. Ik zeg niet dat alle alternatieve methoden werken, maar door onderzoek op internet te doen kom je er wel achter welke methoden meer succesvol zijn. Referenties: Dr Rath, Dr Simoncini, Dr Mercola, Charlotte Gerson.

Constance
1 jaar geleden

Bij mij in het ziekenhuis waar ik al 30 jaar als verpleegkundige werkzaam ben ook een “griepprik “ campagne voor het personeel. Groots aangekondigd met posters en flyers om ons te masseren om in te enten. Als je dit hebt gedaan dan mag je een button dragen op je uniform ! Ik vind dit naming and shaming , want als er 15 op de afdeling braaf zijn en 3 niet dan gaat de groepsdruk werken. Dan ben ik egoïstisch als ik het niet doe. Citaat uit de flyer; er zijn 7 gevaccineerde verpleegkundigen nodig om 1 patiënt te beschermen. Waar op is dit getal gebaseerd ? Ik zou dat onderzoek graag willen inzien zei ik. Dus als er 7 vrouwen de anti conceptie pil slikken dan kan ik niet zwanger worden ? Kudde immuniteit is lariekoek. Wordt alleen gebruikt om Big Pharma te spekken. Als je met het griep vaccin bent ingeënt dan ben je besmet met verzwakt levend influenza virus. Je bent dan juist gevaarlijk I.v.m besmetten van een patiënt ,het zogenaamde shedden. Eigenlijk zou je 2 weken niet mogen werken. Dit is de echte waarheid die ons niet wordt verteld. Het RIVM speelt onder 1 hoedje met Big Pharma.

Gladheidsbestrijding in gevaar door PFAS in strooizout blijkt nepnieuws

Maar 1 euro premiestijging bij Menzis blijkt nepnieuws