in , , ,

Eritrese asielzoeker gaat trouwen met zijn 15 jarige verkrachtingsslachtoffer, rechtbank ‘onderzoekt’

Een asielzoeker uit Eritrea die in voorarrest zit wegens de verkrachting van een minderjarig meisje probeert onder zijn straf uit te komen door te beweren dat de families van hem en zijn slachtoffer het pleit hebben beslecht: de twee gaan trouwen.

De rechtbank trekt de zaak nog niet terug, maar raadpleegt wel een expert op het gebied van Eritrese gewoontes om te kijken of de zaak gesloten wordt.

Veel bizarder dan dit ga je het vermoedelijk niet krijgen: een verkrachter, die een 15-jarig meisje seksueel heeft misbruikt, zegt dat hij zijn eigen strafzaak heeft opgelost. Hoe? Nou, zijn familie heeft het op een akkoordje gegooid met dat van het meisje, en dat betekent dat zij haar aangifte intrekt en de twee gaan trouwen.

WTF:

“Een 20-jarige man uit Eritrea zit sinds vorig jaar vast op verdenking van een verkrachting van een minderjarig Eritrees meisje in Oisterwijk. Volgens de verdachte hebben de families de zaak ‘onderling opgelost’ en trekt het meisje de aangifte in, maar daar gaat Justitie niet mee akkoord.

De verkrachting zou op 12 juli 2018 hebben plaatsgevonden. Zowel de verdachte als het slachtoffer verbleven op dat moment in het azc in Oisterwijk. De destijds 19-jarige man zou zijn slachtoffer van achteren hebben benaderd, een doek over haar hoofd hebben gegooid en haar vervolgens hebben verkracht.”

De rechter gaat niet meteen in op deze eis, en verlengd het voorarrest van de 20-jarige crimineel.

Maar tegelijkertijd wordt de deur wél op een kier gezet voor een mogelijke vroegtijdige beëindiging van de strafzaak in de toekomst: “Indien nodig wordt er ook een deskundige op het gebied van de Eritrese cultuur geraadpleegd,” aldus het Algemeen Dagblad.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
de internet rechter
1 jaar geleden

Het is opvallend dat de rechter een zogenaamde expert inroept en de hele multiculti met fluwelen handschoenen aanpakt. Het is diep en diep droevig en een belediging naar de NL bevolking !!!

Maar misschien kan ik als internet rechter een handje helpen:

Als internet rechter in NL stel ik vast dat verkrachting is bewezen en dat de aanklacht van verkrachting ook is aangemeld.
De internet rechter stelt vast dat verkrachting in de westerse cultuur een zeer zwaar vergrijp is waaraan zeer zwaar wordt getild en waarop hoge straffen staan. Laat alle immigranten duidelijk zijn dat verkrachting op geen enkele manier wordt getolereerd.
Uit heel Europa komen heel veel klachten van westerse vrouwen die zijn verkracht door immigranten. De rechter kan niet anders dan met een zware straf de immigranten wijzen dat zij gast zijn in een westers land waar zij zich moeten aanpassen. En niet dat NL, Dtl, Zweden etc zich moeten gaan aanpassen aan de praktijken in Eritrea.
Dat vervolgens een deal wordt gesloten tussen partijen deal is misschien in Eritrea een oud gebruik en past in de traditie van koehandel maar past niet in de Nederlandse cultuur.
Deze actie lijkt ook te zijn ingegeven om onder de straf uit te komen, maar aan de daad van verkrachting wordt volledig voorbijgegaan. Dit past op geen enkele wijze in de westerse cultuur.
Omdat de families met hun voorstel aangeven zich nog steeds in Eritrea te wanen en zich op geen enkele wijze aanpassen aan de westerse cultuur ziet de internet rechter vervolgens geen andere oplossing dat de families terug te sturen naar hun thuisland. De kosten van de terugreis zullen zij uit eigen middelen moeten bekostigen.

Dit is mijn uitspraak en hier zult U het moeten doen !!!

Rudi
1 jaar geleden

Mooi gezegd door de internet rechter:) ,
Heb er weinig meer aan toe te voegen..
Er wordt een expert ingeroepen op het gebied van Eritrese gewoontes, alsof het geoorloofd is dat buitenlanders hun foute gewoontes meenemen, en daarmee boven Nederlandse wetten staan..

Linkse droom spat uiteen: bijdrage van migranten in Zwitserland is niet zoals ze hadden verwacht

Goh: Big Pharma houdt onderzoeksbewijs over levensgevaarlijke medicijnen en vaccins achter