Ernstige misstanden bij de Nederlandse fiscus

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

3 reacties op “Ernstige misstanden bij de Nederlandse fiscus”

 1. Wereld Wordt Wakker schreef:

  De NL regering heeft een zwak voor banken en burgers worden slechts gezien als loonslaven.
  De macht van de banken is veel en veel te groot geworden. Het monetaire systeem moet op de schop met Rothschild ne 500 triljoen als staatsbank in vrijwel alle landen.

  Even ter herinnering:
  ABN/AMRO werd voor 30 miljard gekocht en vervolgens weer voor 15 miljard verkocht. De strop was uiteraard voor de burgers. Dat is ongeveer € 1000 voor iedere burger !!!!
  En dan G’land. Het land had teveel geleend bij de grote bankiers. In plaats dat de banken boeten voor hun eigen fouten wordt via de EU de schuld gelegd bij de burgers van de EU. Het zijn de burgers van de EU die rente betalen aan de grote banken. Dit klopt van geen kanten !!!!

 2. Dennis van der Spoel schreef:

  De staat der Nederlanden is een complete MAFFIA staat die de gewone bevolking gijzelt, besteelt en discrimineert! Dit is al jaren gaande en neemt steeds grotere vormen aan; met name de VVD is hieraan schuldig! Deze partij zou verboden moeten worden omdat het een criminele inslag heeft.
  Er is sprake van grote en ernstige fraudezaken die het daglicht niet kunnen verdragen en waar de burgers constant voor moeten bloeden.
  Er gaat vrijwel geen dag meer voorbij of er is weer sprake van opzienbarende fraudezaken.
  De belastingdienst meet met twee maten; de burgers worden gepakt en de bedrijven worden vrijwel niet meer gecontroleerd waardoor deze op steeds grotere schaal belasting ontduiken. Dit zal ongetwijfeld leiden tot ernstig tegenvallende belastingopbrengsten die dus door de burgers weer moeten worden opgebracht. De bekende vicieuze cirkel tot de boel vastloopt en de bevolking zwaar de klos is!
  Het wordt ook in Nederland de hoogste tijd om de “gele vestjes” massaal aan te trekken en de beuk er in te gooien voor het te laat is.
  De staat der Nederlanden gaat failliet met dit beleid en er blijft NIETS voor onze kinderen over!

  ONTWAAK en DOE ER WAT AAN!

 3. Dennis van der Spoel schreef:

  Gezien de “vele reacties” op mijn ingezonden oproep tot aktie om verdere ellende voor de bevolking te voorkomen zou ik nu willen zeggen:
  SLAAP MAAR RUSTIG VERDER STELLETJE LAMZAKKEN TOT HET ECHT TE LAAT IS!!!
  Als jullie dat zelfs niet over hebben voor je eigen kinderen en kleinkinderen dan is werkelijk alles verloren en jullie verdienen niet beter dan bittere armoede en ellende. Wel klagen en zeiken maar NIETS doen aan de situatie dat is de nederlandse burger op zijn best! Hebben jullie dan nog steeds niet door dat het streven van Den Haag en Brussel is het UITROEIEN van de middenklasse?
  Er is vrijwel geen enkel land ter wereld waar de bevolking dit allemaal accepteert. Kijk eens naar onze buren België en Frankrijk; die gaan de BARRICADEN op!

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: