in , , ,

Essay: “Waarom de Europese Unie en islam elkaar omarmen”

Er zijn mensen die menen dat de wereldwijde vluchtelingen richting Europa,  er gewoonweg zonder meer ‘bijhoren’. Bijvoorbeeld de Duitse regeringsleider Angela Merkel. Er zijn ook mensen die menen dat de groep islamitische vluchtelingen nooit of te nimmer bij Europa zullen, kunnen, en mogen behoren. Deze mensen menen dat gematigde moslims niet bestaan omdat de islam een ronduit fascistisch politieke betreft, gecamoufleerd onder een religieus jasje. En zoals je niet een beetje zwanger kunt zijn, kun je ook niet een beetje moslim zijn. Je bent het of je bent het niet.

Feit is ook dat Europa met steeds meer terreuraanslagen wordt geconfronteerd, steeds bloederiger, steeds barbaarser, met steeds meer slachtoffers. Een overweldigend deel van de daders claimt een ‘goddelijk recht op moord & doodslag’ in opdracht van de islamitische profeet. In optiek van een democratische rechtsstaat praten we dan over: seriemoordenaars.

Seriemoordenaars zijn echter psychopaten en kennen geen geweten, waardoor zij ook  geen empathie (medeleven) voor hun slachtoffers kennen. Dat was zo bij beruchte seriemoordenaars als Gary Ridgway (49 slachtoffers), bij Luis Garavito (138), Ted Bundy (35) en Andrei Chikatilo met 53 dodelijke slachtoffers. Maar de wereldtop van seriemoordenaars vinden we vooral onder politici zoals Adolf Hitler (17.000.000), Jozef Stalin (43.000.000) en Pol Pot met 1,500.000 – 2.000.000 dodelijke slachtoffers. Betreffende Adolf Hitler valt bovendien op te merken dat deze via wettelijke democratische principes zijn politieke macht heeft kunnen verkrijgen.

En indien we vandaag, in de nabije omgeving, naar ‘levende staatsorganen’  zouden moeten zoeken waaraan iedere verschijningsvorm van empathie ontbreekt, dan vinden we al snel de Europese Unie en islam. Dan vinden we ook het antwoord op de vraag waarom islam en de EU zo voortreffelijk samengaan: De democratie wordt ingehuurd door de Staat en is daarmee gedecimeerd tot de functie van ‘advocaat van de Europese Duivel.’ (Vergeten we niet ook aan Erdogan’s te denken).

Nexit-2

 

Want zouden burgers binnen een democratie, van de Europese Unie af willen, dan is hen deze mogelijkheid grotendeels ontnomen. In bewijs de verwijzing naar de perikelen rond de invoering van een Europese Grondwet die door een meerderheid van de Fransen, Ieren en Nederlanders werd verworpen, maar die er evenwel toch kwam middels een naamswijziging: “Het Verdrag van Lissabon”: Juridisch een exacte kopie van de in 2005 door 62 procent van de Nederlanders, 55 procent van de Fransen en 53 procent van de Ieren verworpen Europese Grondwet. Over de politieke betekenis van de uitslag van het Oekraïne referendum, die nog steeds niet is geëffectueerd, nog maar te zwijgen.

Vanzelfsprekend hebben de Engelsen hun Brexit binnen(?), echter dit lijkt eerder op een ‘bedrijfsongelukje’  dat nooit meer mag gebeuren: ‘Eens maar nooit weer’ luidt het credo. Teflon rug Mark heeft onmiddellijk uitgeschreeuwd totaal, totaal, en totaal tegen referenda te zijn, en D66 wil eigenlijk zelfs een ‘wettelijk verbod’ (link via TPO) op vreugde om exit’s. Maar er is natuurlijk nog veel en veel meer. Zie hiervoor de stortvloed aan berichtgeving in de (alternatieve) media.

En zouden moslims van hun islamitisch geloof af willen? Die lopen dan gerede kans te worden geslagen, gestenigd of onthoofd, en moeten terdege rekening houden met het feit dat hun laatste levensuur geslagen kan/zal zijn.

Sharia-justice

Wie niet (meer) in islam gelooft moet minimaal monddood worden gemaakt, geridiculiseerd en strafrechtelijk vervolgd. (Bezie in bewijsvoering de gevolgen van shariawetgeving in islamitische herkomstlanden) Maar ook wie niet in de Europese Unie gelooft moet minimaal monddood worden gemaakt, geridiculiseerd, strafrechtelijk worden vervolgd en gedemoniseerd. (Bezie in bewijsvoering ‘de minder-minder’ klucht rond Geert Wilders en het  wereldwijde censuurkampioenschap tussen Twitter en Facebook).

 

Historisch perspectief

Nazi-Duitsland pleegde , daarbij geholpen door grootmoefti Al-Husseini en andere moslims. In 1945 had het islamofascisme in Neurenberg kunnen worden ontmanteld. Maar al op 23 juni 1945 kwam het Amerikaanse Office of Strategic Services tot de conclusie dat de berechting van deze moslims tot meer vijandigheid jegens het Westen zou leiden in het . Dus werden ze ook niet berecht.

8000 Wehrmacht-officieren en SS’ers zouden zich na Wo2 in Egypte, Syrië en Irak hebben gevestigd. Duizenden Duitse nazi’s bekeerden zich tot de islam, leerden Arabisch en kregen Arabische namen. In augustus 1957 schreef Le Monde dat er geen Arabisch leger was zonder Duitse . Caïro was een Eldorado voor nazi´s, schreef Die Welt in 1953, met Otto Scorzeni als bekendste kopstuk.

Adolf_Hitler

 

Citaat van Adolf Hitler uit ‘mein Kampf’

“…Indien echter de religieuze leer en het geloof tot levensbasis voor grote groepen van de bevolking willen worden, dan is de allereerste voorwaarde hiertoe, dat de inhoud van dit geloof onbeperkt gezag geniet…”

Eind 2014 sprak de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, dat een van zijn voorbeelden voor de inrichting van een vernieuwde Turkse staat, “het ‘effectieve’ Duitsland van Adolf Hitler” was.

Laatste kans in 2017

Het wordt bloedstollend spannend in 2017, het jaar van de waarheid voor Europa. De volgende Tweede Kamerverkiezing vindt plaats op 15 maart 2017, in september 2017 stemmen de Duitsers voor een nieuwe Bondsdag, en in het voorjaar van 2017 vinden de Franse presidentsverkiezingen plaats.

Waarschijnlijk de laatste kans voor de Europeanen, om op vreedzame wijze, datgene de deur te verwijzen dat niet in Europa is gewenst en niet langer kan worden getolereerd! Zo niet, wordt deze kans niet genomen, dan bezie het toekomstperspectief voor onze kinderen en kleinkinderen in landen als Libië, Irak, en Syrië.

Geplaatst in samenwerking en onder copyright via de Bron: Nachthemel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gek, gekker, gekst met Hillary in het Witte Huis

Het is zover: Negatieve rente(boete) voor particuliere spaarders