in , , ,

EU akkoord met afpersing door Turkije

Bijzonder nieuws, de EU is weer gezwicht voor afpersing:

De Europese Unie en Turkije hebben nieuwe afspraken gemaakt over een gezamenlijke aanpak van de migratiecrisis. Het gaat om een voorlopig akkoord. Op een al geplande top eind volgende week staat het onderwerp weer op de agenda.

Misdaad loont in de EU. Turkije perst de EU succesvol af, daar gaat dus weer 6 miljard euro van uw belastinggeld en dat is nog exclusief de kosten die de migranten met zich mee brengen. En vergis je niet, het gaat in deze discussie niet meer over dankbare oorlogsvluchtelingen, maar over economische asieleisers op zoek naar Gratisland.

Turkije neemt illegale migranten terug, maar voor elke teruggenomen migrant moet de EU nu een nieuwe migrant ophalen uit Turkije. Ofwel: Turkije blijft gewoon lekker de economische migranten doorsturen, nu alleen met volle steun van de EU. En oh ja, voor dat voorrecht krijgen ze ook nog 6 miljard (en dat is per jaar!), nagenoeg per direct moeten Turkse migranten vrij kunnen reizen in de gehele EU en ongetwijfeld wil de EU nu ook weer verdere gesprekken rondom de toetreding van Turkije bij de EU.

De Balans: Wat krijgt Turkije

Immer meer export van economische migranten, waaronder de door Turkije gesponsorde ISIS strijders, Turkije kan gewoon hun migrantensmokkeltactiek doorzetten, voor elke betrapte illegale migrant moeten we nu immers een legale migrant gaan ophalen. Turkije krijgt ook volledig vrij reizen voor Turkse migranten in de gehele EU, verdere toetreding tot de EU én ook jaarlijks 6 miljard euro, bovenop de miljard euro die ze sowieso al krijgen.

Herinner: de illegale migratie betreft een beschermde miljarden industrie. De EU beschermt miljarden industrieën altijd, legaal of illegaal. Nu verdient Turkije dus de duizenden euro’s die per economische migrant betaalt wordt voor een ticket naar de Duitsland, Zweden, NL en het VK. Nu verdient Turkije ook de gratis vele miljarden van de EU. Turkije hoeft vervolgens ook de vervoerskosten van al die migranten niet meer te betalen, dat doet de EU ook, de EU haalt ze op. En oh ja, ook weer nieuwe toetredingstoezeggingen.

De Balans: Wat krijgt de EU?

Immer meer en meer economische migranten, waaronder dus ISIS strijders. Verdere toetreding van Turkije, zeer gewenst door bijvoorbeeld de EU Vice-Keizer Timmermans.

We krijgen de reiskosten van al die migranten voor onze rekening. We krijgen ook de kosten voor levensonderhoud van alle migranten tot heel ver in de toekomst voor onze rekening, want u weet ondertussen: de EU keert direct permanente verblijfsvergunningen uit aan de migranten, met alles erop en eraan.

En als we zeggen ‘onze’ rekening, dan bedoelen we uiteraard op uw rekening. Het kost vele miljarden euro’s gemeenschapsgeld, en dat betaalt u in extra belastingen en extra bezuinigingen. En wij mogen ons daarna dan ook nog gaan aanpassen aan het niet gepaste gedrag van de economische migranten die zich duidelijk niet willen aanpassen.

De EU is schadelijk voor Europa

De Prijs van de Euro is duidelijk zeer hoog, de EU gaat letterlijk tot op de bodem. Het is werkelijk niet te geloven hoe groot de schade aan uw toekomst is die de EU steeds aanricht: ‘With Open Gates: The Forced Collective Suicide of European Nations.’ Ofwel: EU ten dode opgeschreven. De leugens en misleiding stapelen op.

Herinner: Op 6 april kunt u van zich laten horen!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by AK Rockefeller


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Forse stijging aantal doorzochte telefoons op Schiphol 

Hoe de echtgenoot van minister Schippers tonnen verdient aan haar zorgbeleid