in , , ,

EU belandt in schemerzone: U verdwijnt

5857407803 014e7e9994 euro drain1

Tekenen van verval: De bank betalen om je spaarcentjes voor je vast te houden. Het negatieve rente beleid is nu realiteit geworden in de EU. De volgende verlaging van de rente door de ECB is feit, nu met een negatieve rente. De recessie (depressie!) escaleert en wordt immer dieper.

Gratis geld = Waardeloos geld

Tja, banken kunnen gratis geld lenen, en het opslaan van geld kost je geld. De ECB en de EU doet alles om inflatie (waarde vermindering van de euro) te creëren. Alles mag behalveprijsverlagingen en een sterkere euro. In het verleden is hier al eens beschreven (hierhier,hierhierhier) dat een rentetarief van 0% betekent dat geld ook nul waarde heeft. Banken kunnen geld krijgen voor nop, gratis, waarom bent u nog nodig denkt u?

U bent onwenselijk

De ECB gooit het volk in de uitverkoop. Uw geld, uw werk, uw inzet en uw energie is van generlei waarde meer in de EU. U bent onnodig gemaakt door de bankiers en EU-politici, u bent een nutteloze eter geworden in de EU, uw bestaan dient nu dan ook afgestraft worden. En zo gebeurt: Sparen kost tegenwoordig gewoon geld. Cash geld gewoonverbieden. Vermogens van huishoudens zijn recentelijk gehalveerd. Er zijn geen banen meer voor uu verdwijnt, de rijken worden immer rijker.

Lees verder bij Lang Leve Europa!.

Photo by Images_of_Money cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2308371224 60e0cda6e8 fail1

Peter R. de Vries zit er weer eens naast: Nieuwe feiten in Deventer moordzaak

8249990944 755fffcc02 fracking1

Ondanks grote bezwaren en protesten: Nederland plant ontginning schaliegas in grensstreken