in , , , , , ,

EU bouwt eigen social media voor 100 miljard van ons belastinggeld

Politico heeft een “gelekt document” van de EU in handen (lees: gewoon gekregen, ze zijn hét persbureau van Brussel) waarin staat dat Junckeropvolger Frans Timmermans Ursula von der Leyen ONE HONDRED BILLION EUROS gaat stukgooien op een nieuw, internet bestormend social media bedrijf.

De EU wil Europese burgers namelijk bevrijden van het digitale juk van techreuzen de VS en China beter kunnen controleren met eigen middelen, en dat mogen we zelf gaan financieren.

Want de EU is zoals u weet geen gezond renderend bedrijf met een beursnotering, maar een geldverslindende oligarchie die uw belastinggeld stuksmijt in de eigen zwijnenstal.

Als het niet zo duur en ohja: DOODENG was, kon je nog lachen om een bestuursmoloch die denkt dat ze met ONE HUNDRED BILLION EUROS een succesplatform met een Google-of Amazon-achtige marktpositie kan kopen, om honderd procent controle te krijgen over wat de burgerslaven van Brussel …

Lees verder bij de bron: GeenStijl

Hoeveel sterren geef jij?
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Lees ook:   Internationale Islamitische Unie Congres: Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Nu de EU willens en wetens de burgers buiten spel heeft gezet en ook niet wil luisteren naar burgers staat geen andere manier open dan dat de burgers andere initiatieven ondernemen. Dit proces van steeds meer macht naar de banken en multinationals moet stoppen en de verantwoordelijken berecht nadat referenda door politici volledig (EU grondwet, Oekraine) zijn genegeerd. Dit kan niet langer en de schade die wordt aangericht loopt in de vele miljarden. Het zal decennia duren om de EU weer gezond te maken en processen die in gang zijn gezet door de elite zoals het overbrengen van de complete industrie naar lage lonen landen ten koste van de eigen economie en de immigratie van niet integreerbare ongeschoolden die zich niet wensen aan te passen aan de westerse cultuur weer ongedaan te maken.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Ook Chinese wetenschappers waarschuwen voor kouder wordende aarde

Aanklacht tegen Klaas Dijkhoff wegens laster in vaccinatie zaak