in , ,

EU, extra belasting vanaf 2020: Betalen voor iedere kilometer die je rijdt, verplicht kastje uitlezen op afstand

Hier hoor je er helemaal niets over, maar zelfs in Amerika wordt met verbijstering gereageerd op de nieuwste plannen van de Europese Unie.

Die houden in dat van iedere wordt bijgehouden hoeveel kilometer ze hebben gereden binnen Europa, maar ook waar en daar gaan ze dan belasting over betalen.

De naïeve D66 dromers die maar doorgaan met het promoten van de Europese Unie onder aanvoering van Bilderberger Pechtold, krijgen binnenkort te maken met maatregelen van hun idolen, waar ook hun achterban niet blij van zal worden.

De EU is namelijk bezig met plannen om iedereen te laten betalen voor het rijden op Europese wegen. Daarmee moet dan een eind komen aan het individueel tol heffen in de verschillende landen.

En dus snijdt het mes aan twee kanten. Om dat te kunnen doen zal moeten worden bijgehouden waar en hoeveel mensen rijden. Dit betekent het installeren van registratieapparatuur in auto’s waarmee dan als bijvangst wordt bereikt dat men precies weet waar iedereen geweest is en wanneer.

Zelfs Amerikanen vragen zich volkomen verbijsterd af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat mensen gaan betalen voor ieder gereden deel van een kilometer.

Dat is echter precies wat de Europese Commissaris voor Transport, Violeta Bulc, wil.

Even afgezien van het belachelijke plan, is de vraag: Wie is die Bulc en wat heeft zij te beslissen over wat wij gaan betalen voor het gebruik van de weg?

Niemand weet wie het is, niemand heeft haar gekozen, niemand wil haar, maar dat maakt allemaal niet uit. Zij is benoemd door het Europees Parlement en dus zij gaat voor wat transport en vervoer betreft voor een groot deel onze toekomst bepalen.

Iedere auto zal straks worden uitgerust, op eigen kosten uiteraard, met een soort registratieapparaat dat ongetwijfeld verbonden zal worden aan een volgens Bulc, zeer efficiënt computersysteem. Zij geeft zondermeer toe dat dit plan een “extra belasting wordt voor de automobilist” en een “obstakel voor hun mobiliteit.”

Bulc is druk bezig met dit plan dat de automobilist geld gaat rekenen per gereden kilometer. Onderdeel daarvan is ook om de snelheid van auto’s te beperken middels een begrenzer. Daarom wil ze automobilisten ook per kilometer geld afpakken en niet voor de tijd dat ze hebben gereden.

Volgens Bulc zal het straks niet meer uitmaken waar je vandaan komt. Iedereen zal gaan betalen voor de afstand die ze hebben gereden en dit telt voor geheel Europa. Dus, als je met vakantie gaat naar Spanje met de auto zul je een rekening ontvangen voor iedere kilometer die je in , België, en Spanje hebt afgelegd.

Niet alleen zal dit een geweldige inbreuk zijn op je privacy, maar tevens een manier om je zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen.

Gecombineerd met je auto die waarschijnlijk vanaf 2020 verplicht op afstand uitgezet moet kunnen worden, zijn de rapen wat ons betreft volledig gaar.

Lees verder via Niburu.co.

Photo by Martin Deutsch


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan L
5 jaren geleden

Ze worden steeds gekker, hoe geld binnen te halen en onder elkaar te verdelen.

5 jaren geleden

Er zal vast wel weer een handig iemand zijn die het allemaal uitdoktert om het aantal kilometers te omzeilen!

wh hendriks
Antwoord aan  Annamaria
5 jaren geleden

Met alles kun je nu echt frauderen

joke
5 jaren geleden

Waarom is er nog een privatie wet? overal hangen camera’s die zelfs gesprekken kunnen opnemen (dit is geen grap zelfs in sommige openbare WC in bv Amsterdam worden gespreken opgenomen) Ook in lantarenpalen worden deze dingen verborgen. Men mag zelfs jouw afluisteren via jouw laptop als jouw buren verdachte zijn. Ja men mag zelfs bij jouw binnen kijken dan. Nergens ter wereld worden burgers zo goed in de gaten gehouden als in Londen en in NL. En nu gaat men zelfs bij houden waar jij bent door een spionagekastje in je auto te verplichten.
Heb jij niks te verberegn okee dan wil ik wetebn waneer ge geneukt hebt en wat je allemaal met toen gedaan hebt om je parter klaar te hebben laten komen en wat je grote zonden is die je in je leven begaan hebt. Maar ook,,,

John
5 jaren geleden

Voor die tijd is het zaakje al in elkaar gedonderd.
We balanceren nu al iedere dag op de rand van de afgrond.
mensen kunnen soms nu al amper te eten betalen, maar zij denken alleen aan geld ophalen?
Denk niet dat er dan nog veel auto’s rond zullen rijden.

J.J.van.Kleef
5 jaren geleden

Het wordt steeds gekker ze weten niet neer hoe ze het geld binnen moeten halen die dievenbende van de Europese Unie.

5 jaren geleden

we leven met veel te veel mensen waarvoor geen werk en ruimte is
dat kost europa veel geld maar er zijn lieden die veel geld afhandig maken van het europese unie en zo via dit soort trukje nog meer geld proberen binnen te krijgen schandalig hebzucht van personen trieste wereld gaat men denken .
wel vindt ik het goed dat de snelheid lager wordt in verband met smog en veilligheid . dat is het enige goede idee van hun .

John
Antwoord aan  joop
5 jaren geleden

In Hong Kong wonen ze nog met veel meer mensen per km², en dat gaat daar prima.
Er is een soort vrijstaat ergens bij Hong Kong, maar ben de naam ervan vergeten.
Omdat iedereen er wil wonen, hebben ze de flats tegen elkaar, en zo hoog mogelijk gebouwd.
Bewezen is dat waar de overheid zich terugtrekt, dat het daar veel beter gaat.
Hier in Nederland werk je in feite alleen om de overheid geld in het laatje te brengen.
Zij stellen de voorwaarde waaronder je mag werken, tegen welk loon, en welke omstandigheden. Zelf heb je daar niks over te zeggen.
Om jou €1000 te betalen, moet een baas eerst meer dan €2000 verdienen, want meer dan de helft van dat geld gaat naar de belasting. En dan betaal jij nog een keer BTW en dergelijke. Je houdt dus eigenlijk heel weinig voor jezelf over.

Frans
5 jaren geleden

.

De bedoeling is om ons gebruik [en verbruikers gedrag] rechtstreeks te koppelen aan je Bankrekening. Zo kunnen je ook zo afkoppelen indien de beheerder dit gewenst acht. De BIS bank staat in het land waar alles samenkomt

EU heeft een begrotingsgat en wil daarom een half miljard euro extra van de Nederlanders

Oud EU commissaris en VVD prominent Neelie Kroes gaat voor het grote lobbygeld