in ,

‘EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, die al jaren het oor heeft van de grootste centrale en het Witte Huis, schrijft dat de een ‘zeer gecoördineerde linkse coup op internationaal niveau tegen de VS en ' is: ‘Ze waren het er allemaal over eens dat hun doelwitten Donald Trump en Boris Johnson waren, en ook Angela en . Dit is een totale staatsgreep, waarin ze doelbewust de retoriek over dit virus gebruiken, zodat iedereen bang is om zelfs maar naar buiten te gaan.'

Wij hebben de afgelopen jaren al vaker geschreven dat de EU de sterkste economieën van het Europese vasteland, en Nederland, opzettelijk kapot wil maken, zodat wij op hetzelfde failliete niveau van de rest van Europa belanden.

Dan zullen de Duitsers en Nederlanders net zo wanhopig en bankroet zijn als de Italianen, Spanjaarden en Fransen, en hun verzet tegen een federale Europese superstaat, die zich als ‘redder' van deze zal opwerpen, opgeven, zo is de gedachte.

Veel mensen vonden dit te ver gaan en noemden het een complottheorie, maar nu wordt ons land door een wereldwijd bekende topeconoom dus letterlijk genoemd als het doelwit van een internationale (extreem)linkse coup.

Dat Armstrong niet gelooft dat het ook echt gevaarlijk is, maakt daarbij feitelijk niets uit. Het gaat erom dat een crisis door de Westerse globalisten wordt misbruikt om al hun plannen en doelstellingen erdoor te drukken, zoals ook wij al jaren voorspellen, en ook al in ons eerste artikel over corona schreven.

Nationale regeringen worden ‘obstakels' genoemd

In Portugal staan deze doelstellingen bijna openlijk te lezen op de site van de extreemlinkse Marxistische partij Bloco de Esquerda (‘Linkse Blok' afgekort B.E.), die sinds eind 2015 vier jaar lang gedoogsteun heeft verleend aan een linkse regering onder de socialisten.

Er zijn drie obstakels die volgens  B.E. de oplossing van de coronacrisis in de weg staan:

1. Ontkenning door nationale regeringen, wat begon met China, en later ook met Donald Trump, Boris Johnson en de Braziliaanse president Bolsonaro;
2. Economische globalisering, die de snelle verspreiding van de ziekte mogelijk maakte, omdat er geen bijbehorende multilaterale samenwerkingsinstrumenten waren;
3. Indamming, wat maatregelen vereist om de activiteit in diverse landen voor lange tijd stop te zetten. (1)

De roep om een supranationale wereld autoriteit onder auspiciën van de (/ EU) wordt nog net niet gedaan, maar is desondanks de enige logische consequentie als deze ‘obstakels' –nationale regeringen die hun eigen koers volgen, het ontbreken van multilaterale sturingselementen, en het afdwingen van maatregelen die hele landen gedurende lange tijd plat leggen- moeten worden weggenomen.

‘Dit is een linkse coup van enorme omvang'

…..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?

Terugblik: Geld voor de zorg ging naar links-liberale hobby’s zoals klimaat en asielzoekers