in , , , , , , ,

EU geeft toe: Palmolie in diesel is niet duurzaam en stoppen met subsidie geen optie

Skitterphoto / Pixabay

Eindelijk heeft de EU toegegeven dat palmolie bijmenging diesel niet duurzaam maakt, sterker nog palmolie is geen duurzaam product. Transport and Environment bracht een lovend bericht over deze verandering van houding in de EU, echter dit juicht m.i. ‘iets te vroeg'.

Je zou verwachten dat men in de EU onmiddellijk de subsidie voor palmolie stopt, echter dat is niet aan de hand, palmolie gewonnen in gebieden die als niet waardevol worden gezien, wordt door de EU nog steeds weggezet als duurzaam en men blijft voor deze bijmenging met diesel subsidie ontvangen.*

De enorme van oliemaatschappijen in combinatie met de misdadigers die palmolieplantages uitbaten, hebben ervoor gezorgd dat het effect van de nieuwe wetgeving pas ten volle zullen worden bereikt in 2030!!

Weer laat de EU zien een orgaan te zijn dat wordt gerund door het grote bedrijfsleven, waar men schijt heeft aan de vernieling van oerwouden, de opwarming van het en de enorme luchtvervuiling, waarvan afgelopen week bekend werd gemaakt dat het aantal deeltjes CO2 in de atmosfeer nog nooit zo hoog was in de menselijke .**

Vergeet voorts niet dat voor het verbouwen van deze palmen grote delen van bestaand oerwoud worden drooggelegd, waardoor de kans op bosbrand wordt vergroot en enorme hoeveelheden methaangas vrijkomen, die de klimaatverandering verder aanjaagt.

Overigens is ook op ander gebied het juichen van Transport and Environment erg voorbarig, immers de supermarkten zijn afgeladen met producten waarin palmolie is verwerkt.

Stem morgen dan ook op de enige 2 fatsoenlijke partijen, die de macht van de EU ver willen terugdringen, de enige echte groene partij in ons land: de Partij voor de Dieren () en de (waar de laatste jammer genoeg heel wat minder groen is dan de PvdD).

* Overigens te zot voor woorden dat grote oliemaatschappijen subsidie krijgen voor het bijmengen van palmolie in diesel, alsof ze niet al veel te veel verdienen met hun moorddadige werk. Nogmaals geeft dit aan dat de EU wordt gestuurd door de grote bedrijven, die jaarlijks kapitalen uitgeven om de in feite om te kopen, gelden die terugvloeien naar deze bedrijven in de vorm van subsidies. Hoe is het gvd allemaal mogelijk mensen??

** Zie: ‘Aantal CO2 deeltjes in de atmosfeer op voor de mens nooit eerder vertoond hoog niveau

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Links Amsterdams zet ondernemers pand uit om illegale asielzoekers te herbergen

Geheime NASA-plannen voor maanbasis en 37 raketlanceringen gelekt