in

EU-gezinde oligarch George Soros wil oorlog in 2015

In Europa wel te verstaan. Een opvallend artikel is verschenen aan begin van dit jaar, van de hand van oligarch George Soros, die hier een aantal zaken naar boven doet komen, maar toch bovenal ruwe anti-Russische haat.

Soros voorziet talloze gebeurtenissen van eigen interpretaties die passen binnen een gerichte campagne die de en de andere Europese landen moet opzetten tegen Rusland. Doel: een wisseling regime in Moskou.

Over de invloed van Soros kan men snel klaar zijn, die is als zeer noemenswaardig te omschrijven. Vlak nadat de Frans Timmermans (verkozen door niemand) bij de Europees Commissie aan te slag zou gaan, bezocht als een van de eerste George Soros om te praten over de rol en werking van de Europese Unie. En ook de grote nieuwsbladen in plaatsen met regelmaat zijn artikels, vertaald en wel.

Lees verder via Vrije Tribune.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse wethouders steeds vaker corrupt

En we niveleren verder: Kloof tussen arm en rijk groeit snel in Nederland