in , ,

EU heeft een begrotingsgat en wil daarom een half miljard euro extra van de Nederlanders

HO STOP, IK HEB ZITTEN SLAPEN! KOMT UIT 2012!!! Sorry..

EU wil half miljard euro extra van Den Haag!!

STRAATSBURG – Brussel heeft mogelijk ruim een half miljard euro extra nodig van Den Haag. Want de Europese Unie kampt met een fors gat in haar begroting voor dit jaar. Volgens ingewijden gaat het om 5 tot 10 miljard euro. Nederland zal bijna 6 procent moeten bijlappen.

Is dit waar jullie voor hebben gekozen?

voedselbank

Brussel heeft mogelijk ruim een half miljard euro extra nodig van Den Haag. Want de Europese Unie kampt met een fors gat in haar begroting voor dit jaar. Volgens ingewijden gaat het om 5 tot 10 miljard euro. Nederland zal bijna 6 procent moeten bijlappen.

Dat is maandag in het Europees Parlement (EP) in Straatsburg vernomen. Europees commissaris Janusz Lewandowski (Begroting) zal de fikse tegenvaller dinsdagmiddag in het EP bekendmaken. De voorzitter van de begrotingscommissie van het parlement, Alain Lamassoure, waarschuwde onlangs al voor een tekort van mogelijk 10 miljard euro.

Al een aantal jaren op rij zijn de begrotingen te krap opgesteld, klaagt het EP. De problemen komen dan ook niet geheel onverwacht. Onder druk van EU-lidstaten werd de begroting 2012 teruggebracht tot 129 miljard, 4 miljard minder dan de Europese Commissie nodig achtte.

Lees verder via Telegraaf.nl.

De EU met haar incompetente overbetaalde EU-leiders is de grootste bedreiging!
Deze EU gaat Nederland aan de bedelstaf brengen!

Citaat ‘welingelichtekringen’

“De Europese Unie is een supranationale organisatie die de staatsautonomie langzaam maar zeker uitholt, aangezien nationale regeringen, parlementen en gerechtshoven telkens opnieuw terzijde kunnen worden geschoven. Bovendien heeft de massa-immigratie tot gevolg dat de dominante cultuur geruisloos wordt ondermijnd. Supranationalisme en multiculturalisme hebben de autonomie van staten steeds meer verzwakt. In de westerse samenleving is derhalve nauwelijks nog sprake van een gedeelde cultuur.”

Bij iedere stoornis in de Europese Unie, bij iedere verstandige twijfel of men wel op de juiste weg is, antwoorden zij: “tegen de zwaktes van de EU helpt alleen nog maar méér EU!”

Hier een voorbeeld van deze GROTE GEKTE:
IMF zegt “Nederland en andere eurolanden moeten er rekening mee houden dat zij hun leningen aan Griekenland en Spanje niet terugkrijgen, daarom moeten overheden nóg meer in het in het steunfonds storten!”

En lees dit eens hoe volkomen losgelagen de EU-leiders zijn:

“EU start miljoenen kostende campagne”
http://ejbron.wordpress.com/2012/10/23/slecht-imago-eu-start-miljoenen-kostende-campagne/

en “Opgestapte eurocommissaris doorbetaald”
http://www.telegraaf.nl/dft/13105669/__Opgestapte_eurocommissaris_doorbetaald__.html

EJ Bron: “De crisis, veroorzaakt door het waanzinnige EU-project om landen met uiteenlopende economieën als die van Finland en Griekenland in één monetaire dwangbuis te dwingen, wordt gebruikt om onze nationale soevereiniteit in te perken.”

Maar niet alleen voor Europa dreigt de ondergang, ook de wereld loopt het grootste gevaar, want ons staan “enorme handelsconflicten en nieuwe internationale oorlogen” te wachten.

Zoals ik al eerder in mijn blogs schreef:

NEDERLAND HEEFT NIET ALLEEN GEKOZEN VOOR DE ONTMANTELING VAN DE DEMOCRATIE, MAAR OOK VOOR DE ONDERGANG VAN HAAR EIGEN LAND!

Realpredictor

https://eunmask.wordpress.com/2012/10/23/nederland-uit-de-eu-of-massaal-naar-de-voedselbank/

Lees verder via eunmask.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stressverzuim, steeds vaker en op steeds jongere leeftijd

EU, extra belasting vanaf 2020: Betalen voor iedere kilometer die je rijdt, verplicht kastje uitlezen op afstand