in , , , ,

EU: Hoe ons een oorlog wordt opgedrongen

Het is je niet ontgaan, we moeten in Europa kennelijk oorlog gaan voeren: op allerlei manieren worden we nu gedirigeerd tot oorlog. Als ‘we’ nu dus niet opletten krijgen we binnenkort dan inderdaad ook een oorlog voorgeschoteld. De manieren waarop men nu probeert ons een oorlog in te drijven en de rol die u daarin heeft:

  • De NAVO is werkelijk continu oorlog aan het zoeken met Rusland, o.a. met de grootste oefeningen in de geschiedenis van de NAVO op de grens van Rusland. De NAVO is tegenwoordig uiterst gevaarlijk.
  • De EU blijft allerlei contraproductieve (het schaadt vooral de EU zelf) economische maatregelen (sancties) nemen om Rusland mee te irriteren.
  • Ook Rutte stuurt extra militairen om Rusland steeds verder onder druk te zetten.
  • We blijven ook steeds oorlog voeren tegen het Midden Oosten, met Nederlandse militaire inzet in onder andere Mali, Irak, Afghanistan en ë. Dit werpt zijn vruchten af in de vorm van antipathie richting het westen en uiteraard creëerde het migratie.

Het doel is de EU in oorlog te storten, Merkel en Hollande (en Rutte, vermoedelijk) mogen kennelijk het einde van het jaar niet halen als leiders in Europa.

Niemand wil oorlog, toch?

Niemand wil een oorlog, waarom krijgen we dan oorlogen? Twitteraar Niccolo postte onderstaande geweldig informatieve citaatje onlangs op Twitter: (De tekst gaat door na de afbeelding)

CoRcKVVUkAAzIlxHerken je hier iets? Juist, pas dus op met de reacties die je geeft, men is uit op oorlog en gebruikt jouw reactie om deze oorlog te rechtvaardigen. Herinner de PRS-aanpak van gecreëerd Probleem (moslimterreur, financiële problemen), de daardoor uitgelokte Reactie van de bevolking (armoede en woede), en de door hen gewenste Oplossing (superstaat en oorlog). Richt je uitgelokte reacties dus wel op de juiste partijen!

Waarom?

Maar… waarom dan aansturen op oorlog? Omdat het zo lekker verdient. Herinner, alle oorlogen zijn oorlogen van bankiers:

allwarsZie nogmaals de docu ‘All Wars are Bankers Wars’. We leren al snel dat oorlogen voeren goed verdienen is. Zowel op het verkopen van oorlogsmateriaal (bommen, tanks, etc), als op olie/brandstof, als ook voor leningen om dat alles te bekostigen. En omdat dezelfde bankiersgroep beide kanten van de oorlog financiert (in dit geval zowel de partijen die moslims misbruiken voor aanslagen als ook de kant die zich zogezegd moet verdedigen tegen moslimterreur) winnen de bankiers altijd en gegarandeerd. Beide partijen maken schulden en moeten die daarna afbetalen aan…. bankiers: meer macht en geld voor bankiers. (En herinner daarbij, de bankiers kunnen geld uit het niets toveren, wij moeten er vervolgens voor werken.)

En uiteindelijk is de wederopbouw uiteraard ook lekker profiteren. Denk bijvoorbeeld eens aan alle contracten voor (voornamelijk de Amerikaanse) aannemers binnenkort, wanneer die Syrië opnieuw mogen opbouwen? Ka-ching, $$!! En oorlog ruimte zo lekker op ook:weer een stuk minder mensen op deze planeet: Winst! U begrijpt: iedereen ‘die telt’ profiteert van oorlog. Jouw en mijn (financiële) , wensen, vrijheid en toekomst… die tellen uiteraard niet.

Wie (aan ‘onze’ kant)

Beste Niccolo postte op Twitter ook een mooi plaatje met de boosdoeners, u herkent ze:

CoRcSr6UkAAjuSc

De krijgers van deze oorlog (tijdperk 2015 ~ 2020) staan inderdaad mooi weergegeven in bovenstaande afbeelding, u herkent ze mogelijk (VLNR)

  • De Luxemburger Jean Claude Juncker (EU-CDA). Voorzitter van de Europese Commissie, het enige uitvoerende orgaan van de EU. Dit is onze ongekozen Keizer.Open dronkenschap, openlijk trots op geheimhouding en het verkopen van leugens, grondig afgezet als premier in eigen land vanwege criminaliteit, zet zich in voor belastingontduiking en het realiseren van de EU Superstaat.
  • De Pool Donald Tusk (EU-CDA). Voorzitter van de Europese Raad, de verzameling van 28 regeringsleiders. De EU-baas van Rutte dus. Kwam aan de macht door een moord (afhankelijk van wie je vraagt: te plannen) op Poolse president Kaczyński en het realiseren van CIA gevangenissen in Polen, waar al-Qaida leden werden gemarteld en welke ogenschijnlijk nu gespekt wordt met EU subsidies. Tusk werd beloond voor zijn acteren met dit voorzitterschap, blijft zich uiteraard inzetten voor de Superstaat.
  • Wie is geen fan: De Limburger Frans Timmermans (PvdA), de linkerhand (en vermoedelijk rechterhand) van Juncker. Vice-voorzitter van de Europese Commissie. Werd aangesteld in-den-beginne om de onzin-wetgevingen te verminderen, dit was pal na de aanslag op MH17. Timmermans loog (en huilde) zo voortreffelijk misleidend over Oekraïense misdaden, dat hij (en ogenschijnlijk Nederland) bedankt werd met een toppositie in de Europese Commissie. Pro Turkije, Pro ISDS, Pro TTIP en uiteraard Pro Superstaat.
  • De Duitser Martin Schulz (EU-PvdA). Ooit boekverkoper, nu sinds jaar en dag de voorzitter van het Europese Parlement. Schulz wilde de baan van Juncker maar werd gepasseerd. Voornamelijk bekend om censuur, machtsmisbruik en nepotisme. Wordt kampcommandant genoemd door insiders, zo Pro-EU als ze bestaan.
  • Het Italiaanse ECB-opperhoofd Mario Draghi. Was de baas van de Europese tak van Goldman Sachs die Griekenland de nek omdraaide met financieel terrorisme. Werd als Italiaanse Goldman-bankier daarna aangesteld als (laten we wel wezen) eindbaas van de EU om de Europese Centrale Bank als onderaannemer van de Federal Reserve te positioneren en te vestigen als totalitaire Europese machthebber middelshet ESM en de Bankenunie. Pro Totalitaire Macht voor Bankiers.
  • De eveneens Italiaanse eurocommissaris Federica (what’s in a name) Mogherini (EU-PvdA) van het Buitenlandbeleid (de EU MinBuza dus) die alles in werking zet om de EU uit te breiden. Luxe etentjes en eindeloze uitbreiding. Wetende dat het volk geen uitbreiding wil, zet ze zich daar juist voor in, ze ziet de irritatie van de bevolking met de eindeloze uitbreiding van de EU als een persoonlijke uitdaging. Pro Federale Superstaat uiteraard.

Dit zijn ze. Met eervolle vermelding voor Merkel en Schäuble (Duitse MinFin, CDU/CSU) die grotendeels bepalen wat er wel/niet gebeurt in de EU. En uiteraard de EU-minister van uitbreiding, de Oostenrijker Johannes Hahn. Het is zijn taak om te zorgen dat de EU inderdaad immer groter wordt. Of we dat nu willen of niet.

Dit zijn de krijgers van Tijdperk 2015-2020, in (mantel)pak uniform, die ons de Superstaat of de Oorlog (aldus Timmermans) in gaan drijven… En overigens mede mogelijk gemaakt in Nederland door Rutte en co uit de Nederlandse politieke monopartij van VVD66-PvdA-CDA-Groenlinks – deze figuren hebben een opdracht die ze moeten uitvoeren, een opdracht die ze trouwens vol overgave uitvoeren.

Conclusie

Superstaat of Oorlog. U mag kiezen. Op beide fronten duidelijk veel pogingen en ontwikkelingen. Dat gezegd, ze probeerden het ook reeds in de zomer van 2014 als ook inde zomer van 2015 (als ook ruim daarvoor trouwens), toen lukte het bepaald niet al te geweldig. Ze hebben echter de lange adem, ze blijven gewoon vissen. Ze houden vol – ze teren immers op uw eigen belastinggeld! – totdat ze ons beet hebben en ons inderdaadzover hebben gemanipuleerd (herken het citaat van Goering) dat we happen en ze de oorlog of de Superstaat kunnen realiseren – liefst uiteraard beide. Een kwestie van tijd dus, lijkt het…

En ja, dit bericht is een Godwinnetje. Niet primair om bang te maken, maar om uw irritatie de juiste kant op te dirigeren: naar uw eigen doelbewust falende overheid!

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit doet inflatie met honderd gulden

IMF: Euro is mislukt. En nu?