in , , , ,

EU: Hoe ons een oorlog wordt opgedrongen

Het is je niet ontgaan, we moeten in Europa kennelijk oorlog gaan voeren: op allerlei manieren worden we nu gedirigeerd tot oorlog. Als ‘we’ nu dus niet opletten krijgen we binnenkort dan inderdaad ook een oorlog voorgeschoteld. De manieren waarop men nu probeert ons een oorlog in te drijven en de rol die u daarin heeft:

  • De NAVO is werkelijk continu oorlog aan het zoeken met Rusland, o.a. met de grootste oefeningen in de geschiedenis van de NAVO op de grens van Rusland. De NAVO is tegenwoordig uiterst gevaarlijk.
  • De EU blijft allerlei contraproductieve (het schaadt vooral de EU zelf) economische maatregelen (sancties) nemen om Rusland mee te irriteren.
  • Ook Rutte stuurt extra militairen om Rusland steeds verder onder druk te zetten.
  • We blijven ook steeds oorlog voeren tegen het Midden Oosten, met Nederlandse militaire inzet in onder andere Mali, Irak, Afghanistan en Syrië. Dit werpt zijn vruchten af in de vorm van antipathie richting het westen en uiteraard creëerde het migratie.
  • De meerdere dagelijkse aanslagen door migranten worden allen (uitgelokt en) gebruikt om onderlinge wrijving, en daarmee een interne burgeroorlog, te creëren. Een priester de keel doorsnijden in een kerk, de onderlinge wrijving wordt gemaximaliseerd. Alles mag om de ongelovigen een burgeroorlog in te lokken. Europese chaos wordt gezien als winst voor de geloofsextremisten.
  • Alle huidige terroristen worden nu steeds netjes vermoord, zodat er geen verhoor en rechtszaak kan komen. Men heeft uiteraard geleerd van James Holmes (Batman shootings), die nog werkelijk volledig gedrogeerd (een CIA kunstje) voor de rechter voorgeleid werd. Dat viel nogal op, dat moet verder dus voorkomen worden. Alle zogenaamde terroristen worden nu dus vermoord zodat de bevolking niets leert over de hoe/wat en volledig afhankelijk blijft van het gecreëerde verhaal in de media. En niet in de laatste plaats maken we zo martelaars (en dus ‘helden’) van de terroristen, dat werkt aanstekelijk – herinner de 72 maagden.
  • De politie boekt weinig successen om alle misdaden en vele aanrandingen aan te pakken, laat staan dat de politiek en/of moslimleiders dit daadwerkelijk willen aanpakken. De migranten worden door COA steeds weer vrijgespeeld en uit de wind gehouden, uw overheid speelt de geloofsextremisten dus fijn in de kaart. Die trend lokt uiteraard geweld uit onder de bevolking, zoals de nu ontstane burgerwachten, die zich vooralsnog trouwens keurig lijken te gedragen.
  • Migrantenverheerlijking alom, de ondankbare moslimmigranten mogen alles, krijgen alles, zelfs meer dan de lokale bevolking die daar op meer dan alleen de financiële manier de rekening voor moet betalen. Waar of niet, dit imago wordt gecreëerd en in stand gehouden en dat zet kwaad bloed.
  • De politiek blijft de migranten uiteraard warm verwelkomen, terwijl het 95% jonge, extremistische, mannelijke, economische gelukszoekers betreft op zoek naar Gratisland. Het fabeltje over hulpbehoevende families met kleine kindjes die de oorlog ontvluchten is ondertussen reeds vele malen doorprikt, en dat is uiteraard genoegzaam wel bekend. Toch blijft de EU en NL overheid steeds weer strijdbare gelovigen en extremistische leiders uitnodigen, toelaten, binnenhalen, sponsoren enzelfs opdringen.
  • De aanstaande economische crash: Deutsche Bank gaat slechter dan ooit, de ECB houdt de EU volledig uit balans: o.a. door nu zelfs Duitse en Nederlands bedrijfsobligaties op te kopen, door falend Italië vrijheid te geven en voor vergelijkbare gebreken Griekenland onder de voet te lopen. Spanje en Portugal zouden boetes krijgen terwijl vergelijkbaar Frankrijk uiteraard niet. Het continuerendegrijpgedrag van bankiers lijkt onbegrensd, maar dat is het niet: langdurige aangehouden recessies werden in de geschiedenis altijd gebruikt voor het starten van oorlog.

Het doel is de EU in oorlog te storten, Merkel en Hollande (en Rutte, vermoedelijk) mogen kennelijk het einde van het jaar niet halen als leiders in Europa.

Niemand wil oorlog, toch?

Niemand wil een oorlog, waarom krijgen we dan oorlogen? Twitteraar Niccolo postte onderstaande geweldig informatieve citaatje onlangs op Twitter: (De tekst gaat door na de afbeelding)

CoRcKVVUkAAzIlxHerken je hier iets? Juist, pas dus op met de reacties die je geeft, men is uit op oorlog en gebruikt jouw reactie om deze oorlog te rechtvaardigen. Herinner de PRS-aanpak van gecreëerd Probleem (moslimterreur, financiële problemen), de daardoor uitgelokte Reactie van de bevolking (armoede en woede), en de door hen gewenste Oplossing (superstaat en oorlog). Richt je uitgelokte reacties dus wel op de juiste partijen!

Waarom?

Maar… waarom dan aansturen op oorlog? Omdat het zo lekker verdient. Herinner, alle oorlogen zijn oorlogen van bankiers:

allwarsZie nogmaals de docu ‘All Wars are Bankers Wars’. We leren al snel dat oorlogen voeren goed verdienen is. Zowel op het verkopen van oorlogsmateriaal (bommen, tanks, etc), als op olie/brandstof, als ook voor leningen om dat alles te bekostigen. En omdat dezelfde bankiersgroep beide kanten van de oorlog financiert (in dit geval zowel de partijen die moslims misbruiken voor aanslagen als ook de kant die zich zogezegd moet verdedigen tegen moslimterreur) winnen de bankiers altijd en gegarandeerd. Beide partijen maken schulden en moeten die daarna afbetalen aan…. bankiers: meer macht en geld voor bankiers. (En herinner daarbij, de bankiers kunnen geld uit het niets toveren, wij moeten er vervolgens voor werken.)

En uiteindelijk is de wederopbouw uiteraard ook lekker profiteren. bijvoorbeeld eens aan alle contracten voor (voornamelijk de Amerikaanse) aannemers binnenkort, wanneer die Syrië opnieuw mogen opbouwen? Ka-ching, $$!! En oorlog ruimte zo lekker op ook:weer een stuk minder mensen op deze planeet: Winst! U begrijpt: iedereen ‘die telt’ profiteert van oorlog. Jouw en mijn (financiële) gezondheid, wensen, vrijheid en toekomst… die tellen uiteraard niet.

Wie (aan ‘onze’ kant)

Beste Niccolo postte op Twitter ook een mooi plaatje met de boosdoeners, u herkent ze:

CoRcSr6UkAAjuSc

De krijgers van deze oorlog (tijdperk 2015 ~ 2020) staan inderdaad mooi weergegeven in bovenstaande afbeelding, u herkent ze mogelijk (VLNR)

Dit zijn ze. Met eervolle vermelding voor Merkel en Schäuble (Duitse MinFin, CDU/CSU) die grotendeels bepalen wat er wel/niet gebeurt in de EU. En uiteraard de EU-minister van uitbreiding, de Oostenrijker Johannes Hahn. Het is zijn taak om te zorgen dat de EU inderdaad immer groter wordt. Of we dat nu willen of niet.

Dit zijn de krijgers van Tijdperk 2015-2020, in (mantel)pak uniform, die ons de Superstaat of de Oorlog (aldus Timmermans) in gaan drijven… En overigens mede mogelijk gemaakt in Nederland door Rutte en co uit de Nederlandse politieke monopartij van VVD66-PvdA-CDA-Groenlinks – deze figuren hebben een opdracht die ze moeten uitvoeren, een opdracht die ze trouwens vol overgave uitvoeren.

Conclusie

Superstaat of Oorlog. U mag kiezen. Op beide fronten duidelijk veel pogingen en ontwikkelingen. Dat gezegd, ze probeerden het ook reeds in de zomer van 2014 als ook inde zomer van 2015 (als ook ruim daarvoor trouwens), toen lukte het bepaald niet al te geweldig. Ze hebben echter de lange adem, ze blijven gewoon vissen. Ze houden vol – ze teren immers op uw eigen belastinggeld! – totdat ze ons beet hebben en ons inderdaadzover hebben gemanipuleerd (herken het citaat van Goering) dat we happen en ze de oorlog of de Superstaat kunnen realiseren – liefst uiteraard beide. Een kwestie van tijd dus, lijkt het…

En ja, dit bericht is een Godwinnetje. Niet primair om bang te maken, maar om uw irritatie de juiste kant op te dirigeren: naar uw eigen doelbewust falende overheid!

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gh
4 jaren geleden

De ideeën van ’40 – ’45 zijn nog springlevend

Re
4 jaren geleden

Ze waren niet dood- maar politiek ondergedoken

Klaar Wakker
3 jaren geleden

Het is de hoogste tijd om de EU aan alle kanten ter verantwoording te roepen. Zo sterk dat zij er niet onderuit kunnen met alle informatie te komen die er is. En ik geef je op een briefje: dat kunnen ze niet, want er is niets …
Veel te lang kreeg de EU carte blanche van regeringen en burgers. Dat moet nu echt ophouden.
De top van de EU is een stelletje incapabele marionetten zonder enige ervaring op hoog niveau die hun opdrachten van elders krijgen. Het is onverantwoord dat figuren als TImmermans op dit niveau zitten!

Dit doet inflatie met honderd gulden

IMF: Euro is mislukt. En nu?