in , ,

 EU is klaar met het slalommen, gedraai en dubbelzinnigheid van Rutte rondom EU-topfunctie

Mark Ruttes tijd van slalommen en dubbelzinnige antwoorden is klaar, als het aan de ligt. Mark ontkent al een tijdje dat hij voorzitter van de Europese Raad wil worden, maar z’n gedrag toont z’n ambities juist weer wél.

Manfred Weber, de hoogste christendemocraat in het Europese Parlement, is klaar met dat getreuzel. Rutte moet gewoon zichzelf officieel kandidaat stellen.

Premier Rutte voert al een tijdje een tweesporenbeleid. Hij ontkent in alle toonaarden te azen op een Europese functie, maar zijn gedrag laat iets anders zien.

Inwoners van hebben al een tijdje genoeg van die tweeslachtige houding, maar ook in Brussel beginnen ze die Januskop van Rutte een beetje zat te worden. Dat gevoel drukt ook Manfred Weber, de hoogste christendemocraat in het Europese Parlement, uit.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mr Jan Hilterrmannnn
2 jaren geleden

Rutte is geen echte politicus. Rutte is een carriere jager en een showmannetje maar absoluut geen leider. Hij is bang kleur te bekennen, zeker in deze tijd nu in de VS de cabal wordt opgepakt. Als hij nu bekent globalist en landverrader te zijn dan wordt hij acuut door NL uitgekotst en kan hij net als Merkel beter het land verlaten. Aan de andere kant lokt het baantje van Juncker. Maar op het moment dat de EU instort … en dat gebeurt onvermijdelijk …. dan belandt heer Rutte in het gevang en wordt misschien zelfs opgehangen. Iets wat bij landverraders niet ongebruikelijk is en volkomen terecht … En daarvoor is Rutte heel beducht. Juncker vlucht niet voor niets in de drank …. die weet wat hem boven het hoofd hangt. Bovendien is Rutte absoluut niet een man met visie, maar meer een man van inlegvelletjes en achterkamertjes politiek zodat niemand ziet wat hij aan het doen is. Rutte is een lafaard en erg gehecht aan zijn nek. Liever dan kleur te bekennen zal hij kiezen voor een zeer goed betaalde baan bij een multinational en die krijgt hij zeker als beloning voor zijn jarenlange diensten voor de Nieuwe Wereld Orde. Voor zo lang het duurt want NL heeft ook nog wel wat af te rekenen.

Zelf vindt Rutte dat hij geen landverrader is …. maar hoe noem je iemand die de burgers van het land waarvan hij minister president is verraadt? Die niet eerlijk is waar hij staat …. Die toezeggingen doet die hij niet nakomt.
De geschiedenis zal zeker een hoofdstuk aan hem wijden … en de kritiek op hem zal niet mals zijn.

Schulden inmiddels irreëel? Overheidsschulden op $66.000 miljard dollar, 80% van wereld BNP

Asielzoekers in aso-azc’s blijken onhandelbaar: geweld, drugs en diefstal, politie maakt overuren en verdwijnen in illegaliteit