in , , ,

EU Islamisering: Iedere dag raken we meer vrijheden kwijt

Eenieder met een klein beetje gezond verstand die niet in de categorie geprogrammeerde en gehypnotiseerde zombies valt, kan zien waar het met naartoe gaat.

Dag na dag worden we gebombardeerd met alarmerende berichten over het gevaar van naveltruitjes en topless zonnen op de Spaanse stranden, want de terrorist (die overheid heet) ligt op de loer.

Wie denkt dat er door de chantage en de daardoor bereikte deal met Turkije een einde komt aan de geplande stroom asielzoekers komt bedrogen uit. Ook hier is weer sprake van deceptie.

Je hoeft alleen maar te luisteren naar een George Soros om te weten wat er verder gaat gebeuren. Deze door Poetin“draak” genoemde elitaire New World Order promotor roept dat Europa minimaal 500.000 asielzoekers/vluchtelingen per jaar moet opnemen.

Het wordt nog veel erger als je het volgende leest:

In het Oostenrijkse TV-discussie met politici over de migrantencrisis is een interview met de (christendemocratische) EU-Commissaris voor (Im)Migratie Dimitris Avramopoulos aangehaald, die gezegd heeft dat Brussel in de komende 20 jaar 70 miljoen mensen –voornamelijk moslims- in Europa wil toelaten. Dat zijn 3,5 miljoen asielzoekers per jaar. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) zou daarom heel blij zijn met het conflict in ë, omdat er daardoor onder het mom van ‘hulp aan vluchtelingen' miljoenen goedkope arbeidskrachten naar Europa kunnen worden gehaald.

De praktijk leert dat er in rap tempo door geheel Europa moslim getto's ontstaan. Plekken in of bij Europese steden waar groepen asielzoekers zich verenigen tot een soort gewelddadige bendes die de autochtone bevolking belagen en het leven zuur maken en die bovendien ook zijn overgegaan op het leegroven van de centra waar ze worden opgevangen.

Soms is het voor mensen die buiten Europa wonen niet voor te stellen dat het zo werkt in Europa. Daarom kwam het Australische televisieprogramma Sixty Minutes naar Zweden om met eigen ogen te kijken hoe de situatie daar was.

Dit is wat ze zagen:

video is verwijderd

Natuurlijk ontstaan er reacties vanuit de lokale bevolking en die zijn dan niet altijd even beleefd en vreedzaam.

Zo heeft de Duitse politie deze week vijf verdachten gearresteerd op basis van een aanklacht van vanwege aanvallen die door rechtse groeperingen zijn uitgevoerd op asielzoekerscentra in het oosten van het van land.

De Duitse autoriteiten zeggen dat deze aanvallen laten zien dat de staat keihard en op tijd optreedt tegen ultra rechtse terrorismestructuren en misdadigers.

Dit alles gebeurt terwijl tweederde van de Duitse bevolking zo langzamerhand tegen Merkel is, uiteraard mede veroorzaakt door haar knieval voor de Turkse president Erdogan in de affaire Böhmermann.
merkel böhmermann

Langzaam maar zeker wordt de normale levenswijze in Europa verder onder druk gezet.

Vooral de vrouwen en meisjes moeten het ontgelden, want om het krankzinnig aantal aanrandingen in Europa te verminderen, moeten meisjes en vrouwen zich het liefst zo volledig mogelijk bedekken.

Dan mogen ze her en der wat protesteren en tegenstribbelen, vanaf hogerhand komen er steeds meer kledingvoorschriften voor het vrouwelijke deel van de bevolking.

Alles wat de oversekste asielzoeker maar enigszins kan opwinden, moet uit het beeld verdwijnen, of het nu de overheid betreft of middelbare scholen en zelfs lagere scholen moeten er nu al aan geloven.

Het gebeurt geniepig, het gebeurt langzaam, maar het gebeurt. Geleidelijk aan verandert de manier waarop de oorspronkelijke bewoner in eigen land kan leven.

Als het aan de gevestigde orde ligt gaat het aanzien van Europa de komende twee tot drie decennia totaal veranderen. Onze (klein)kinderen zullen moeten opgroeien in een maatschappij die stap voor stap steeds islamitischer zal worden. Voor dat doel worden er de komende 20 jaar niet alleen 70 miljoen moslimmigranten naar Europa gehaald, maar wordt ook Turkije, met 80 miljoen moslims, lid gemaakt van de EU.

Opgeteld bij de circa 25 miljoen moslims die hier al wonen, zullen dat er in 2035 bij elkaar 175 miljoen zijn geworden, oftewel 35% van het totaal aantal inwoners (op dit moment ruim 500 miljoen, met in steeds meer landen een krimpende autochtone bevolking). Dat is een totaal ander percentage dan de 8% waarmee de media de burgers misleiden (2). Bovendien is het hoge geboortecijfer onder de hier woonachtige moslims daar nog niet in verrekend. Volgens sommigen zal het percentage moslims dan ook eerder richting de 50% lopen.

Dames die denken dit jaar lekker met vakantie te gaan naar een “veilig” land zoals Spanje om daar lekker topless te gaan zonnen, kunnen misschien beter even nadenken is de boodschap.

Italiaanse en Duitse veiligheidsdiensten waarschuwen voor aanslagen op populaire Europese stranden. Dat meldt de Duitse krant Bild. Verkleed als strandverkopers zouden terroristen het vuur op vakantiegangers willen openen.

Wat niet in de Nederlandse media staat, maar wel in sommige buitenlandse, is dat wanneer die terroristen gaan toeslaan ze dit waarschijnlijk zullen doen op topless vrouwen die op de stranden liggen te zonnen.

Het werkt fantastisch die bangmakerij. Ongetwijfeld zul je deze zomer ergens een door overheden in elkaar gedraaide aanval zien op Europese stranden, waarna er waarschijnlijk een verbod zal komen op topless zonnen omdat zoiets natuurlijk veel te uitdagend is.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat de originele bewoner steeds meer beperkingen zal worden opgelegd in het kader van hun eigen veiligheid en steeds meer vrijheden zal verliezen.

De Syrische orthodoxe bisschop voor Zwitserland en Oostenrijk, Dionysios Isa Gürbüz, waarschuwt dan ook dat over 20 tot uiterlijk 30 jaar de helft van alle vrouwen in Europa een hoofddoekje zal dragen.

Het doel van dit alles is zoals wij dikwijls hebben gezegd, een volledige destabilisering van de maatschappij en een bevolking die zo bang wordt dat ze de overheid smeken om hen nog meer vrijheden af te nemen omdat ze “veilig” willen zijn.

Het laatste nieuws, waaruit wederom blijkt dat men alles in het werk zal stellen om nogmaals miljoenen en miljoenen mensen deze kant op te krijgen:

De kans stijgt dat een groep van 120 miljoen mensen nog deze zomer visumvrij naar Europa kan reizen. Het betreft 75 miljoen Turken en 45 miljoen Oekraïners. Visumvrij reizen voor Oekraïners is onderdeel van het associatieverdrag. Ze kunnen maximaal negentig dagen blijven en mogen niet werken zonder vergunning. Ondertussen dreigen de Turken het migratieverdrag met de EU te verscheuren als er in juni geen akkoord ligt over visumvrij reizen voor Turken.

De deal met Turkije werkt zo goed dat er in de hele maand april maar liefst 325 asielzoekers vanuit Griekenland zijn teruggestuurd. Daar staat tegenover dat alleen al dit jaar ongeveer 150.000 asielzoekers Griekenland binnenkwamen vanuit Turkije.

Enkele dagen geleden schreven wij dat de Nederlandse lente is begonnen, met daarin onder andere een bijdrage van Klaas Vaakmeniet.

Vandaag een nieuwe in de serie Open je Ogen, dit keer: vrijheid.

 

Lees verder via de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat er mis is met de EU? Bijvoorbeeld de omvang van kool en spruitjes-wetgeving

Deze 9/11 video van 57 seconden mocht nooit meer uitgezonden worden