in , , ,

EU Keizer Jean-Claude Juncker: “Het europarlement is belachelijk, heel belachelijk”

En dan ben je het ineens eens met de ongekozen alcoholistische keizer van de lobbyorganisatie van het grootbedrijf, de die normaliter altijd staat te liegen:

is aan het woord (op 4 juli) over het schijn-parlement van de grootste bedrijvenlobby ter wereld en liegt zowaar een keer niet:

Mr president, Mr prime minister, the European Parliament is ridiculous, very ridiculous. I applaud those have bothered to turn up. But the fact that there are only about 30 MEPs here for this debate demonstrates amply that the Parliament is not serious. And I wanted to say this today. The Parliament is totally ridiculous.

Ja echt, er waren slechts 30 van de 751 euro-‘parlementariers’ aanwezig op hun werk. Moet u eens proberen op uw werk!? Maar wees gerust: ongetwijfeld waren er vele malen meer europarlementariers frauduleus ingetekend.

Uiteraard wordt hij na die ‘totally ridiculous’ uitspraak wel in de rede gevallen om de ‘eer’ van de europarlementariers te redden. De eveneens ongekozen EU-parlement voorzitter Antonio Tajani aan het woord:

Please, I would ask the president to show a more respectful attitude when addressing the Parliament. You may criticise the Parliament but it is not up to the Commission to control the Parliament,it is the Parliament that controls the Commission.

Grappig dat ze die ongekozen lobbyvoorzitter Juncker serieus “President” noemen!? Maar… Jawel, de voorzitter van het europarlement claimt controle te hebben over de Europese Commissie. Totale grootheidswaanzin uiteraard.

 

De Europese Commissie is het enige uitvoerende orgaan van de bedrijvenlobby EU, en Tajani weet dat. Een bijzondere uitspraak dus. En ja, het Europarlement mag nog een Ja/Nee uitspreken om de machtsdromen (‘beleid’) van de hoogste vertegenwoordigers van het grootbedrijf een enigszins democratisch rechtsgeldig geurtje te geven, maar mag verder uiteraard geen enkel eigen initiatief tonen. Bijzonder ook dat Juncker het enigszins erkent:

There are only a few members of Parliament in the plenary to control the Commission. You are ridiculous.

Ja, het europarlement is toch een volledig schijn-parlement dat op uw kosten zit te profiterenen op grote schaal schade toe te brengen aan de soevereiniteit en democratie van de landen. En parlementariers hoeven trouwens niet eens te komen werken ( hun riante salaris en riante pensioen te ‘verdienen‘. Maar goed, dat nuchtere feit ridiculiseren, dat mag natuurlijk niet!

Mr President, please use different language. We are not ridiculous. That is enough, please.

De enige correcte reactie is die van Dhr Juncker, hij reageerde vervolgens:

I will never again attend a meeting of this kind. The Commission is under the control of the Parliament but the Parliament has to respect even the presidencies of the smaller countries, which it is not doing.

Precies, het europarlement en de europarlementariers zijn een aanfluiting. Herinner: Tien miljard euro. Dan hoort u het ook eens van een ander. De EU is er niet voor u, ze zijn er voor zichzelf.

En hoe zat het ook alweer met die bonnetjes naast dat riante salaris? En wie zei ook alweer ‘Elke vijf jaar is er hetzelfde gezeik. (..) Met onze onkosten hebben jullie niks te maken‘..? Herinner: ze verdienen in 5 jaar meer pensioen dan u in 108.

Juist, u begrijpt: Hoog tijd voor een mooi nieuw gebouw voor (de 30 werkende mensen van) het europarlement, daar gaat dus weer een half miljard euro het zwarte gat in.

Meer op youtube! Via: GeenStijl.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bijstand wordt steeds meer allochtonenuitkering

Klimaatovereenkomst van Parijs: 1600 nieuwe kolengestookte elektriciteitscentrales