in , ,

Vaccinatieplicht: Van vaccinatiepaspoort naar inentingsbewijs, EU vaccinatiebewijs vanaf 1 juni

Ter vervanging van de wettelijk niet afdwingbare vaccinatieplicht – volgens de Europese Commissie – zou de digitale Europese vaccinatiekaart op 1 juni in werking moeten treden.

Het zou aan het begin van de zomervakantie in de beschikbaar moeten zijn en dus reizen tijdens de zomervakantie mogelijk moeten maken, zei vicevoorzitter Margaritis Schinas van de Europese Commissie tegen de FAZ.

Het model is het digitale groene vaccinatiecertificaat dat al in Israël in gebruik is. Critici in Israël praten daar al over apartheid op het gebied van gezondheid.

Reizen is alleen weer mogelijk met legitimatie

Ursula , hoofd van de Europese Commissie, is hoopvol: “Het bewijs zou tegen het begin van de zomer bruikbaar moeten zijn, en de zomer begint op 1 juni … Met dit digitale certificaat willen we onze lidstaten helpen om op een verantwoordelijke en veilige manier het vrije verkeer te herstellen. . ”

Dat betekent eigenlijk: zelfs voordat elke Duitser de kans had om zich te laten vaccineren, wordt hun een basisrecht op vrijheid ontzegd dat ze alleen kunnen claimen als ze kunnen bewijzen dat de Covid-vaccinaties zijn uitgevoerd met behulp van het “digitale groencertificaat”. Overleven Covid-infecties en de resultaten van goedgekeurde PCR en snelle tests moeten hier ook worden geregistreerd.

Maar dat niet alleen: het is heel goed mogelijk dat daar andere besmettelijke, (ongeneeslijke) ziekten (zoals HIV-infectie of Hep-C-infectie) worden opgemerkt en deze informatie is dan ook beschikbaar voor de particuliere bedrijven die navraag doen.

EUDSSR: Horror surveillance state

Er moet nu zo snel mogelijk een politieke oplossing worden gevonden voordat de private sector ingrijpt en politici voor een voldongen feit stelt. Artsen waarschuwen vooral dat met de huidige vaccinaties, die overdracht kennelijk niet verhinderen, zo’n vaccinatiebewijs weinig zin heeft. Hij doet alsof hij een zekerheid is die niet door de werkelijkheid wordt gedekt.

Maar gaat dit echt over de gezondheid van EU-burgers? Nauwelijks! Zoals voorspeld komen de verplichte vaccinaties via de achterdeur binnen. Deelname aan het openbare leven zal in de toekomst praktisch alleen mogelijk zijn met zo’n digitale identiteitskaart.

De gruwel van een perfect geplande bewakingsstaat, het ‘nieuwe normaal’, komt nu veel sneller dan iedereen dacht. Corona dient alleen als een extreme versneller. En daar gaat het allemaal om.

Lees verder bij de bron: Iphilosophia-perennis via EJ bron en Verenoflood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccin = UN depopulatie agenda
24 dagen geleden

En nog steeds slaapt de meerderheid van de mensen en staat hun winkelwagen schoon te poetsen. Ze kijken je glazig aan als je het mondkapje weigert op te zetten en als je ze vertelt dat het Corona virus al lang over is en dat ze in geen geval een vaccin moeten accepteren.
Dat er partijen achter de schermen zijn die de burgers gijzelen met deze corona gekte ….

En ze kijken je aan of je van Venus komt ……

J. Onno Dekker
20 dagen geleden

Hier komen we alleen uit als we fysiek de moordenaars van de democratie, de vrijheid, onze gezondheid en ons leven tijdig oppakken, uitschakelen en berechten. Dat met de aansturende machten als de WEF, Gates, Soros. Dat betekent voor velen een grote geestelijke reset; de oranje vlaggetjes kunnen in de prullenbak en de leden van het koningshuis zullen even weinig bezitten als normale burgers en kunnen papiertjes gaan prikken in de plantsoenen of ander nuttig werk na hun detentie. Stemmachines worden open source, youtube en google zullen hun Goebbels gedrag moeten opgegeven door verdwijning of opsplitsing. Big farma zal berecht moeten worden wegens misdaden tegen de menselijkheid. De Ruttes en de Kaagen zullen uit hun theekransjes met de ‘elite’, lees hebzuzuchtig en moorddadig geteisum, gesleept moeten worden.
De grote reset is aan ons, maar spoed is geboden!

Noorse journaliste neemt zorgen weg: “Ik zou dolgraag willen sterven aan het AstraZeneca-vaccin”

Apartheid 2.0: Iedereen kan EU-reispas krijgen, maar niet iedereen krijgt dezelfde