in , ,

Vaccinatieplicht: Van vaccinatiepaspoort naar inentingsbewijs, EU vaccinatiebewijs vanaf 1 juni

Ter vervanging van de wettelijk niet afdwingbare vaccinatieplicht – volgens de Europese Commissie – zou de digitale Europese vaccinatiekaart op 1 juni in werking moeten treden.

Het zou aan het begin van de zomervakantie in de beschikbaar moeten zijn en dus reizen tijdens de zomervakantie mogelijk moeten maken, zei vicevoorzitter Margaritis Schinas van de Europese Commissie tegen de FAZ.

Het model is het digitale groene vaccinatiecertificaat dat al in in gebruik is. Critici in Israël praten daar al over op het gebied van .

Reizen is alleen weer mogelijk met legitimatie

Ursula , hoofd van de Europese Commissie, is hoopvol: “Het bewijs zou tegen het begin van de zomer bruikbaar moeten zijn, en de zomer begint op 1 juni … Met dit digitale certificaat willen we onze lidstaten helpen om op een verantwoordelijke en veilige manier het vrije verkeer te herstellen. . ”

Dat betekent eigenlijk: zelfs voordat elke Duitser de kans had om zich te laten vaccineren, wordt hun een basisrecht op vrijheid ontzegd dat ze alleen kunnen claimen als ze kunnen bewijzen dat de Covid-vaccinaties zijn uitgevoerd met behulp van het “digitale groencertificaat”. Overleven Covid-infecties en de resultaten van goedgekeurde PCR en snelle tests moeten hier ook worden geregistreerd.

Maar dat niet alleen: het is heel goed mogelijk dat daar andere besmettelijke, (ongeneeslijke) ziekten (zoals HIV-infectie of Hep-C-infectie) worden opgemerkt en deze informatie is dan ook beschikbaar voor de particuliere bedrijven die navraag doen.

EUDSSR: Horror surveillance state

Er moet nu zo snel mogelijk een politieke oplossing worden gevonden voordat de private sector ingrijpt en politici voor een voldongen feit stelt. Artsen waarschuwen vooral dat met de huidige vaccinaties, die overdracht kennelijk niet verhinderen, zo’n vaccinatiebewijs weinig zin heeft. Hij doet alsof hij een zekerheid is die niet door de werkelijkheid wordt gedekt.

Maar gaat dit echt over de gezondheid van EU-burgers? Nauwelijks! Zoals voorspeld komen de verplichte vaccinaties via de achterdeur binnen. Deelname aan het openbare leven zal in de toekomst praktisch alleen mogelijk zijn met zo’n digitale identiteitskaart.

De gruwel van een perfect geplande bewakingsstaat, het ‘nieuwe normaal’, komt nu veel sneller dan iedereen dacht. Corona dient alleen als een extreme versneller. En daar gaat het allemaal om.

Lees verder bij de bron: Iphilosophia-perennis via EJ bron en Verenoflood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Noorse journaliste neemt zorgen weg: “Ik zou dolgraag willen sterven aan het AstraZeneca-vaccin”

Apartheid 2.0: Iedereen kan EU-reispas krijgen, maar niet iedereen krijgt dezelfde