in , , , ,

EU komt met wetsvoorstel om illegale migratie te veranderen in ‘Humanitaire Visum’

Charly_7777 / Pixabay

De Europese Commissie zal een nieuw wetsvoorstel indienen voor een ‘humanitaire visum’ waardoor migranten legaal de EU kunnen binnenkomen om asiel aan te vragen, waarbij weer meer grenzen tussen migranten en vluchtelingen worden gewist.

Ongeveer 90 procent van alle zogenaamde ‘vluchtelingen’ komt illegaal in de EU aan volgens het Europees Parlement. Met dit voorstel beweren de EU-landen een einde te willen maken aan mensenhandel.

De ‘Humanitaire Visum’ zal volgens vertegenwoordigers een achtergrondcontrole om veiligheidsredenen bevatten en ervoor zorgen dat alleen daadwerkelijk vervolgde personen profiteren met de hulp van nationale en internationale databanken.

Lees deze post ook eens:  Linkse droom spat uiteen: bijdrage van migranten in Zwitserland is niet zoals ze hadden verwacht

Kandidaten kunnen elektronisch of via schriftelijke formulieren asiel aanvragen bij de ambassade en consulaten van EU-lidstaten.

Ondertussen werden er geen wijzigingen openbaar gemaakt om verdere illegale binnenkomsten te stoppen of de al bestaande overstroming van asielaanvragen te verminderen.

Duitsland ondervindt sinds januari een toename van 62 procent van de asielaanvragen. Van de 17.051 aanvragen uit voornamelijk Syrië, Irak en Nigeria rond elke derde persoon werd erkend als vluchteling.

Lees deze post ook eens:  Vrijhandelsverdrag CETA, ISDS, ICS en het Europees recht

https://www.welt.de

Lidstaten hebben 15 dagen om aanvragen te beoordelen om ze goed te keuren of te weigeren. Aanvragers hebben dan het recht om afgewezen aanvragen te betwisten.

Momenteel heeft de Europese Commissie een grote meerderheid met 429 afgevaardigden, 41 onthoudingen en 194 afwijzing van het voorstel.

Landen die al humanitaire visa hebben verstrekt, zijn Italië, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Andorra.

Lees verder bij de bron: Voice of Europe


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Lees deze post ook eens:  Microscopisch kleine stukjes plastic zitten nu in ons kraanwater. We drinken het dus gewoon op

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=NAZISME=fascisme
2 jaren geleden

Denk even na: de EU geeft helemaal niets, maar dan ook helemaal niets om de eigen burgers …. dus waarom zouden ze plotseling begaan zijn met mensen van buiten de EU?
Het argument van humaniteit kan dus direct van tafel.
Wat dan wel?
We weten zo langzaamaan wel dat de EU er is voor de banken en multinationals en op de achtergrond bestuurd wordt door de Illuminati.
Dus laat raden: laag opgeleide immigranten zijn goedkope arbeidskrachten. En dat spreekt de elite altijd aan omdat de elite nooit geld genoeg heeft en omdat de vorming van de Nieuwe Wereld Orde veel geld kost.
Maar belangrijker dan dat: immigranten kosten heel veel geld en gaan zeker niet integreren en dat vormt een ernstige bedreiging voor de cultuur, de ontwikkeling en de financiële positie van een land. En dat laatste argument past precies bij wat de Illuminati (een soort jakhalzen) zoeken … een land of beter gezegd een continent van binnenuit slopen en dat ook nog eens doen op kosten van de burgers. Het kan gewoon niet mooier …..

Dus mensen: U ziet nu waar de EU staat …. en wat het voorland wordt voor onze kinderen als wij a ls ouders niet massaal wakker worden en in verweer komen. Hebt U al een geel jack?

Nu is ook het IMF voor de invoering van een negatieve rente

Antwerpen heeft nu officieel meer allochtone dan autochtone inwoners