in

EU kost weer meer geld: EU kondigt nu al nieuwe naheffing aan voor 2016

Ja, de (na/extra-na en bonus-na)heffingen blijven maar komen. De kondigt nu ook alvast aan dat we ook in 2016 weer meer zullen moeten gaan betalen!

EU heeft meer geld nodig voor 2016 . Het dagelijks bestuur van de wil de begroting voor volgend jaar met 1,6 procent verhogen ten opzichte van dit jaar.

En 2016 is nog niet begonnen, dus dat belooft alvast wat! Als u zich vraagt hoe het komt dat de EU nu al weet dat ze in 2016 te weinig hebben voor hun uitgaven, het antwoord is vrij eenvoudig. Niets over oude bonnetjes: gewoon het Asielzoekersquotum. Ja, de EU heeft bedacht dat ze voor elke asielzoeker 6000 euro gaan betalen. En ja, die bonnetjes van de Europese Commissie moeten we natuurlijk wel gewoon zelf betalen. En zie daar, de nieuwe naheffing voor 2016, nu alvast aangekondigd. Want vergeet niet, we betalen vooruit, en de EU wil nu al meer dan afgesproken. Als u uw portemonnee even wilt trekken voor dit plan van de Europese Commissie?

from-government-help

Dan moet u uiteraard wel de ‘interventies’ van de EU even vergeten die de stroom vluchtelingen op gang brachten om mee te beginnen. Al dat geklooi van de EU in buitenlands beleid heeft wel consequenties, maar daar mag u nu even niet over nadenken.

Altijd weer die bonnetjes hè… Die eindeloze stroom bonnetjes. Brussel bepaalt zelf hoe het geld besteedt, en op één of andere manier geven ze toch altijd weer meer uit dan afgesproken. Structureel.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU trekt pesticidenverbod in onder druk van VS over TTIP

De nieuwe 2012 datum: 23 september 2015