in , , ,

EU-leger? Frankrijk zette oproerpolitie in met voertuigen voorzien van EU-vlag

Een vreemde waarneming in heeft het internet doen bruisen over de vraag of gepantserde voertuigen met de EU-vlag heeft ingezet om oproerbeheersing uit te voeren tijdens de protestacties van de maar ook daarmee bezorgdheid opwekt over de vraag of dit het eerste teken is van een veelbesproken .

“in plaats van de Franse Tricolore-vlag te dragen, droegen de voertuigen de duidelijke EU-vlag met een ster , die volgens critici een teken is dat een EU-leger dichter bij het bestaan ​​komt” – Daily Star

Het idee van een EU-leger is niet nieuw – zowel de Franse president Emmanuel Macron als de Duitse bondskanselier hebben beide het idee gedreven.

In november zei Merkel: “De dagen waarop we onvoorwaardelijk op anderen kunnen vertrouwen zijn verdwenen,” voegt hij eraan toe: “We zouden moeten werken aan een visie om op een dag een echt Europees leger te creëren.”

Benadrukkend dat een dergelijk leger niet “tegen de ” zou zijn maar een aanvulling zou vormen, stelde de kanselier ook een Europese Veiligheidsraad voor met roterende zetels voor lidstaten die snelle beslissingen van buitenlands beleid mogelijk zouden maken zonder de noodzaak van unanimiteit. – New York Times

Begin november vertelde Macron aan France’s  Europe 1 Radio  dat Europeanen niet kunnen worden beschermd zonder een “echt, Europees leger”.

“Ik geloof in het project van een soeverein ”, zei Macron en voegde eraan toe: “We kunnen Europa niet beschermen als we niet besluiten om een ​​echt Europees leger te hebben.” Voor , dat zich aan onze grenzen bevindt en dat kan zijn bedreigend, zou ik graag een veiligheidsdialoog willen beginnen met Rusland, een land dat ik respecteer en dat Europees is. ”

President Macron heeft al gewaarschuwd dat Europeanen niet langer op de kunnen vertrouwen om hen te verdedigen, en hij heeft het thema dinsdag nieuw leven ingeblazen als reactie op het besluit van President Donald om uit een nucleair verdrag uit 1987 met Rusland te stappen, een verbod op middellange afstandswetgeving. gelanceerde raketten.

“Wie is het grootste slachtoffer? Europa en zijn veiligheid”, vertelde hij aan het Franse radiostation Europa 1.

“Ik wil een echte veiligheidsdialoog met Rusland opbouwen, een land dat ik respecteer, een Europees land – maar we moeten een Europa hebben dat zichzelf kan verdedigen zonder alleen op de Verenigde Staten te vertrouwen.”

Over cyberbeveiliging gesproken, zei hij ook: ” We moeten onszelf beschermen met respect voor , Rusland en zelfs de Verenigde Staten van Amerika .” – BBC

Dus – was het voertuig voor oproerbeheersing afgebeeld met een EU-vlag het eerste teken van een EU-leger dat in Frankrijk opereert, of is er een andere verklaring voor de waarneming?

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

Het EU-leger bestaat inmiddels al een paar jaar met een commandopost in Brussel, ik probeer het deze week te publiceren.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Witheet
1 jaar geleden

Voor wie nog enige twijfel heeft over de werkelijke intenties van de EU en wie er achter zitten: dit is een volkomen duidelijke situatie. De EU is niet gekozen, heeft geen gekozen leiders, luistert niet naar de burgers, wordt gestuurd door banken, multinationals die in alle opzichten steeds rijker worden, en regeert zoals het de zelfbenoemde EU uitkomt en heft heeft belastingen zodanig dat burgers volledig worden uitgemergeld. Dit is niets minder dan WWIII !!!!

De EU was niets anders dan een paard van Troje. De burgers zijn verraden !!!!!
Er is voor burgers geen alternatief dan in verzet te komen bij hun nationale leiders en voor hun vrijheid te vechten.

Tweede Kamer akkoord met grootschalig kenteken-scannen door belastingdienst

U dacht nog iets over te gaan houden aan het einde van de maand? De ozb belasting stijgt met gemiddeld 2,2 procent