in , , ,

EU Madhouse: Polsbandje als middel tegen aanranding door migranten

In het kader van ‘psychiatrische inrichting EU‘ komt vandaag het naar u toe. Terwijl Europese meisjes en vrouwen onverminderd en in bosjes tegelijkertijd vrij wild (fair game) zijn in de ogen van de mannelijke (en u weet, de EU heeft ze graag, liefst 60 miljoen!) is nu een gepaste beschermingsmaatregel voor de Europese vrouw beschikbaar:

Om het probleem van aanrandingen bij Zweedse jonge meisjes tegen te gaan deelt de Zweedse nu polsbandjes uit waar vrij vertaald ‘kom niet aan me’ op staat gedrukt. Of de ‘onwetende’ ‘macho’s’, die natuurlijk zijn gehersenspoeld door die mannelijke seksistische Zweedse maatschappij, zich zullen laten afschrikken door deze snoeiharde maatregelen is nog maar de vraag.

Ja, alle immigranten ‘macho’s’ die graag in groepsverband (10+ man) kleine meisjes terroriseren, die laten zich uiteraard afschrikken door … een polsbandje. Ja, je kan je de schrik die deze polsbandjes teweeg brengt in ‘macho’ hoofden slechts voorstellen! Een polsbandje in een taal die ze niet willen, niet kunnen en niet willen kunnen lezen…

De EU, een psychiatrische inrichting, ja, klopt ongeveer wel.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Obama verhoogt limiet radioactiviteit drinkwater 3000 keer

Bankensysteem EU opnieuw op rand van instorting