in , , , ,

EU onderhandelt dit weekend over toetreding Turkije en Oekraine

Je zou zeggen dat het huidige disfunctionele kapotbezuinigen een reden zou zijn om geen armlastige landen uit de Balkan te laten toetreden. Je zou zeggen dat na het Nederlandse referendum ook Oekraïne niet direct zou gaan toetreden. Je zou zeggen dat de disfunctionele en eindeloze instroom van voornamelijk moslimmigranten een reden zou zijn om op dit moment even geen moslimlanden te laten toetreden.

Je zou zeggen dat de al-dan-niet zelfgeorganiseerde staatsgreep in Turkije, inclusief de daaropvolgende zuivering, de totalitaire noodtoestand, de herintroductie van de doodstraf en uiteraard de succesvolle afpersing door Turkije redenen zouden zijn om de relaties met toch even iets te laten afkoelen totdat een en ander weer tot rust komt.

Verkeerd, u onderschat de dictatuur van de EU!
Dat is niet vreemd, u bent namelijk niet de enige.

De is namelijk wéér aan het onderhandelen – althans, ze gaat dit a.s. zondag doen – en wel heel concreet over toetreding van diverse Balkanlanden waaronder EN over de toetreding van Turkije. Ja, Mogherini liegt niet, er zijn weer meer doortastende EU acties onderweg. De EU is er alleen niet voor u, de EU is vooral tegen u. De EU is er nu primair voor het realiseren van Eurabië, een tussenstop onderweg naar Orwell's Eurazië.

Turkije moet bij de EU en wel snel: alvast 4,5 miljard gratis euro's voor Turkije (bovenop de recente 6 miljard én de jaarlijkse miljard) om de Turkse toetreding nu écht spoedig te laten voltrekken.

omtzigt-twitterDe EU blijft ondertussen alles doen om immigratie aan te moedigen – ook de Turkije ‘deal' blijft uiteraard gewoon van toepassing. En VVD66 EU-parlementariër Hans van Baalen blijft zich nog dagelijks inzetten voor het vervolmaken van de EU-staatsgreep op Oekraine.

Visums voor toegang tot Nederland gaan over de toonbank als warme broodjes en de NL overheid blijft rustig terreur steunen met het leveren van wapens.

Het einde van Nederland wordt gefinancierd met uw eigen belastinggeld. Aanschouw uw belastinggeld aan het werk, niemand gelooft de leugens nog.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Burgerwachten Soldiers Of Odin gevolg van falende overheid

De EU is een boevenbende van machtswellustelingen