in , ,

EU-propaganda Duck

Donald EU-Duck. Afb: bewerking Sta-pal.

Terwijl -adept Rob Jetten () de wereld verziekt met een voor het milieu dodelijke injectie van ruim 2.400 kg CO2 wegens vakantie op de Antillen, trekt de (ook al zo'n hobby van Democratievervuilers66) een spoor van vernieling door Donald Duck lezende kinderbreinen.

Volgens onderzoekers van FTM (follow the money) hebben ambtenaren van de EU en dus de Europese Commissie onmiskenbaar een hele dikke vinger gehad in een extra-editie van Donald Duck, een stripweekblad voor kinderen vanaf 7-8 jaar oud.

In die speciale en zwaar gesubsidieerde editie wordt de EU aangeprezen als de oplossing voor allerhande wereldvreemde zaken, in het bijzonder het milieu.

We kunnen ons op dat moment al gerust afvragen of hier misschien ook iets helemaal mis is gelopen – en daarop hoofdschuddend ‘ja' knikken.

In de eerste plaats is het tenenkrommend wanneer de jeugd met zorgvuldig geconstrueerde propaganda door de Riefenstahl-divisie voor een kar wordt gespannen die zij nog onmogelijk kunnen trekken.

Natuurlijk hebben deze kinderen ook geen zinnig idee hoe zo'n Europese Commissie tot stand komt, want zouden ze dat wel weten dan staken zij al die speciale Donald Duck edities met onverholen vreugde onmiddellijk in de brand, al was het om te voorkomen dat hun ouders op verkeerde gedachten zouden kunnen komen.

Bovendien blijft dan nog steeds de vraag open of …

Lees verder bij de bron: Sta-Pal


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beelden vanaf het slachtveld: Griekse politie stopt Erdogan’s golf van vluchtelingen met gesloten grenspoorten

DENK: ‘jongeren’ met kapmessen zijn gewoon ‘scholieren’ met ‘aardappelschilmesjes voor hun werk’