in , , , , ,

EU-tandem Timmermans-Samsom gaat onprettig voor Nederlanders worden

PvdA’ers Frans Timmermans en Diederik Samsom moeten voor de nieuwe Europese Commissie de wereld gaan redden met grote klimaatplannen die tot wel 1.000 miljard euro kunnen gaan kosten.

Nu al zijn er drie dingen te zeggen: er zal weinig van terechtkomen, Nederland zal als een van de weinigen wél braaf zijn en Timmermans’ en Samsoms klimaatgedram volgen, én strategisch gezien is het heel onverstandig van premier Mark Rutte (VVD) om twee Nederlanders het gezicht te laten zijn van het klimaatbeleid van de Europese Unie.

Speerpunt: Green Deal

Hét speerpunt van Von der Leyen is wat de nieuwe grote geldpomp van Brussel moet worden: klimaat vervat in een Green Deal.

In plaats van bescheidenheid te tonen die past bij een uitvoeringsorganisatie en de ambitie te tonen om degelijk werk te leveren en in gang gezette projecten eerst af te maken, grijpt Von der Leyen de klimaatgekte bij de besturende klasse in een …

Lees verder bij de bron: elsevierweekblad.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij met een donatie, zodat ik u op de hoogte kan blijven houden!

Tikkie | Ideal | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Ik denk dat het wel eens heel erg onplezierig kan worden voor Samson en Timmermans als burgers zien dat deze mafkezen zich voor het karretje van de NWO hebben laten spannen ….

  2. Enfin de eens zó populaire PvdA politici Samson en Timmermans, gaan nu met deze benoemingen van hen hun ware socialistische gezicht laten zien. Nederland en uiteraard Europa staat aan de vooravond van veel, veel, veel ellende, denk daarbij aan het Marrakesh Pact en de resoluties 1605 & 1743, goede nacht en slaap zacht.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

AFD-onderzoek: 8.469 euro per maand voor elke minderjarige vluchteling

Weer gedoe: ‘Titel nieuwe EU-commissaris asielbeleid is kwetsend voor vluchtelingen’