EU-tandem Timmermans-Samsom gaat onprettig voor Nederlanders worden

PvdA’ers Frans Timmermans en Diederik Samsom moeten voor de nieuwe de wereld gaan redden met grote klimaatplannen die tot wel 1.000 miljard kunnen gaan kosten.

Nu al zijn er drie dingen te zeggen: er zal weinig van terechtkomen, zal als een van de weinigen wél braaf zijn en Timmermans’ en Samsoms klimaatgedram volgen, én strategisch gezien is het heel onverstandig van premier Mark () om twee Nederlanders het gezicht te laten zijn van het klimaatbeleid van de Europese Unie.

Speerpunt: Green Deal

Hét speerpunt van Von der Leyen is wat de nieuwe grote geldpomp van Brussel moet worden: klimaat vervat in een Green Deal.

In plaats van bescheidenheid te tonen die past bij een uitvoeringsorganisatie en de ambitie te tonen om degelijk werk te leveren en in gang gezette projecten eerst af te maken, grijpt Von der Leyen de bij de besturende klasse in een …

Lees verder bij de bron: elsevierweekblad.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

AFD-onderzoek: 8.469 euro per maand voor elke minderjarige vluchteling

Weer gedoe: ‘Titel nieuwe EU-commissaris asielbeleid is kwetsend voor vluchtelingen’