in , , , ,

EU Timmermans: Nederland moet gaan betalen voor klimaattransitie van Oost-Europese lidstaten

Rijke -landen als moeten meer bijdragen aan een nieuwe Europese meerjarenbegroting in ruil voor Oost-Europese betrokkenheid bij een ambitieuze klimaatagenda.

Beoogd Eurocommissaris voor Frans Timmermans denkt dat de EU-nettobetalers op deze manier hogere uitgaven thuis kunnen verantwoorden.

Dat zei de Nederlander woensdagavond in een hoorzitting over zijn nieuwe portefeuille voor het Europees Parlement. Timmermans slaagde met vlag en wimpel.

Zonder te hoeven spieken in zijn aantekeningen wist hij alle lastige klippen in vloeiend Engels, Frans, Duits, Italiaans en Nederlands te omzeilen. Geen moment kreeg hij het ook maar een beetje moeilijk.

Binnen honderd dagen wil hij met uitgewerkte plannen komen voor een ’green deal’. Timmermans is zeer ambitieus. In 2050 moet de EU klimaatneutraal zijn.

Op weg daar naartoe wordt 2030 een cruciale tussenstap……

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Dat is mij reeds lang duidelijk dat dat nivelleren een feest is voor de links/liberale politici die Nederland in de uitverkoop doen, zelfs Jules de Corte kon het op zijn klompen aanvoelen, dat de “mondige” burger straks over het randje geduwd wordt.

jungleelephant
1 jaar geleden

Hij zit daar duidelijk niet voor ons,de nsb; er!

Jur
1 jaar geleden

Klimaatwetenschappers maken gehakt van Frans Timmermans:
https://www.youtube.com/watch?v=qPtNH8jaog8

Stop dit EU Gekkenhuis
1 jaar geleden

Het is werkelijk niet te geloven hoe de EU denkt haar gang te kunnen gaan.
Ik denk dat het moment niet zo ver meer is dat de EU volledig onderuit gaat en Frans voor 30 jaren de bak ingaat. Iets wat eigenlijk allang had gemoeten.
Overigens is het hele klimaat verhaal een onzin verhaal. Er zijn diverse uitstekende technische oplossingen om in de energievraag te voorzien. Onder andere met veilige vormen van kernenergie. Denk niet dat wetenschappers en ingenieurs mensen in 1950 de waterreactor ontwikkelden en toen in de luie stoel zijn gaan zitten. De elite wil de mensen dom houden en vooral hard aan het werk. En de krankzinnige ideeën om met zonnepanelen en windmolens te gaan voorzien in de energiebehoefte is een farce.

De EU is niet anders dan landverraad … en daar staan zeer hoge straffen op. De doodstraf zelfs.
De EU is een niet democratisch orgaan waar banken en het grote geld de dienst uitmaken.
Geld wat gestolen is van de burgers want dat geld is niet verkregen door hard werken van de elite maar door het zich toe-eigenen en misbruiken van privileges !!

Wordt wakker mensen.

Ingrid van Doorn
1 jaar geleden

Is Timmermans nog wel goed bij zijn hoofd. Moeten wij, de Nederlandse burgers, alles betalen voor dat klimaat drama? Denkt hij soms dat ons het geld op de rug groeit? Zo blijven niet lang een economisch rijk land maar worden we net zo arm als de rest van die Oost Europese landen.

scherpschutter1943
1 jaar geleden

Ingrid, dat wil Macron ook en Merkel en de grieken en de Italianen. Het gaat ze lukken. Die timmermans is een stroman van die lieden.

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

De werkelijke krachten zijn de banken en de superrijken die een wereldregering willen met een centrale bank die alles kan controleren. Dat is om er voor te zorgen dat hun goede leventje voor altijd en onbedreigd kan worden voortgezet.

De VN, de EU zijn opgezet met leugens dat het klimaat in gevaar is en dat de welvaart moet worden verdeeld.
Dat klinkt nobel en humaan. Maar het is een grote leugen. Het is hetzelfde spel dat in Rusland is gespeeld met het communisme dat uiteraard alleen geld door de meute. Uiteraard niet voor een kleine top.

De VN heeft in Agenda 21 en 2030 zelfs staan dat de Wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen mensen. Zogenaamd omdat de aarde geen grotere bevolking aan zou kunnen. Ook hier: fals flag verhaal. En uiteraard geldt dat niet voor de elite.

Nu komt Frans (die heeft gewerkt bij de VN) met een verhaal dat geld van de burgers uit NL naar Oostbloklanden zou moeten. Maar uiteraard kijkt hij niet het geld van de elite. De elite die 95 % van alle aardse goederen bezit.

Mensen als Merkel, Macron, Rutte, Timmermans, Obama denken dat de elite hen rijkelijk zal belonen voor bewezen diensten. Daarin vergissen zij zich: zij worden vermoord als het klusje is geklaard. De elite wil niet delen …. dat hebben ze immers nooit gedaan.

Rob de Jong
1 jaar geleden

een NEXIT is de oplossing rot op met die achterlijke EU, Hitler en Napoleon hebben t geprobeerd het mislukte toen en gaat nu toch ook die kant al uit

Aad
1 jaar geleden

Timmermans is een domme man, kijkt weg van de realiteit en stopt zijn kop in het zand zoals een struisvogel als er gevaar dreigt.

LadyL
1 jaar geleden

Volgens mij is dit van tevoren bekokstoofd (door Rutte & Timmermans) om Timmermans toch nog een ‘belangrijke functie’ binnen de EU te verstrekken. De heren doen maar wat, hebben geen verstand van zaken; denken niet na over de consequenties op de lange termijn.
Hoe noemt men dit ook alweer?
Grootheidswaanzin geloof ik

Dreke
1 jaar geleden

Halve zool

Techniek ontwikkeld die van plastic schone brandstof maakt

Alstublieft: Samenvatting van 120 jaar klimaat paniekzaaien (1895 – 2014)