in , ,

EU (totalitair en privacy is verboden) wil verplicht inloggen met ID-kaart op Youtube en Facebook

De EU moet totalitair en privacy is verboden. DeLangeMars schrijft:

De Europese Commissie onder leiding van de Est Ansip wil dat gebruikers voortaan met hun ID kaart moeten inloggen op Internet platforms als Facebook en YouTube. Volgens de notitie van 25 maart 2016 ‘Online Platforms and the Digital Single Market' is het beter dat met ID ingelogd wordt om misleiding van consumenten reviews te voorkomen. Fake reviews zouden in het nadeel van de consumenten zijn en het vertrouwen in de platforms kunnen schaden. Met andere woorden onder het voorwendsel dat daarmee de consumentenbelangen gediend worden, moet diezelfde consument een deel van zijn privacy gaan inleveren!

Daar is tie weer: Het ons te verplichten eID voor alle grote online diensten. Dank je welVVD, dank je wel Neelie Kroes, dank je wel Digital Single Market. Niet alleen verplicht identificeren met je BSN voor overheidsdiensten (zoals het werd verkocht!) maar voor alleonline diensten, zoals Facebook, YouTube, , Whatsapp, Pinterest, Instagram, Twitter, Google, Apple, Microsoft, AirBnB en andere reis- en vakantiesites, etc. En uiteraard tegelijkertijd de open source alternatieven verbieden!

Maar het wordt al helemaal griezelig als je deze eis van de gaat combineren met het verbod van de Europese Commissie op ‘Hate Speech'. Kritiek op de EU en de Europese Commissie wordt namelijk ook gezien als rassenhaat (echt waar, het is gestoord) en ook dat wordt nu dus verboden.

Het EU-verbod op Hate Speech

Parallel aan het opdringen van de eID kaart voor normale online diensten komt de EU nu tegelijkertijd ook met een verbod op ‘Hate Speech'. Niet onwenselijk of afkeurbaar, nee: verboden. Wat kwalificeert voor ‘Hate Speech'? Veel, heel veel, o.a. kritiek op de EU zelf. En dat lijkt verdacht veel op totalitaire censuur. En de grote multinationals doen uiteraard weer graag mee bij het totalitair maken van bestuur:

An online “code of conduct” aimed at fighting hate speech has been launched by the European Union in conjunction with four of the world's biggest internet companies.

Facebook, Twitter, YouTube and Microsoft have all been involved in the creation of the code, which is particularly aimed at fighting racism and xenophobia across Europe.

1: Zelf gecreëerd racisme als oneigenlijk voorwendsel voor een verbod

Dit heeft niets – en dan ook helemaal niets – te maken met het bestrijden van racisme en xenophobie. Daarvoor zijn veel doeltreffender middelen te bedenken. Racisme en xenophobie is slechts een voorwendsel. Dit gaat namelijk over obfuscatie (kritiek actief verbergen uit publieke discussies) maar vooral het Chilling Effect. De drempel verhogen voor het uiten van kritiek. Als de prijs hoog is voor het geven van kritiek, zullen mensen veel meer laten gebeuren / passeren zonder te klagen. Dit ligt namelijk precies in het straatje van de EU Gedachtenpolitie. Ja, de EU heeft écht een Gedachtenpolitie aangesteld. Er is een George Orwell 1984 Gedachtenpolitie actief in de EU, het wordt betaald met uw belastinggeld en wordt ingezet tegen uw welzijn. Dit is een onderdeel van dat initiatief.

De EU politiek is trouwens ook zelf (bewust) verantwoordelijk voor het creëren van xenofobie en zelfs racisme – door asielzoekers op te dwingen op straffe van vele honderd duizenden euros, landsgrenzen te doorbreken, buitengrenzen niet te verdedigen,wanbeleid met de euro, schulden opdringenhet eindeloze kapotbezuinigen, wel met positieve discriminatie, actieve creatie van oikofobie, het weg-met-ons gedrag,geheim houden van misdragen, het opheffen van nationaliteiten, etc, etc, etc, etc.

En met dit EU beleid bewust het uitzicht en toekomst van mensen schade toe te brengen, waardoor mensen gedwongen voelen zich te verdedigen tegen verandering. En let op, ook de vluchtelingen die misbruikt worden voor coercieve migratie geopolitiek zijn niet blij met de behaalde resultaat – zoveel is wel duidelijk. En nu gebruiken de EU dit dus als excuus voor het implementeren van een totalitaire wetgeving om kritiek uiten te beperken. Eindeloos de druk op de ketel verhogen, zonder overdrukventiel. Handig! Dat is Perception Deception: dat is PRS.

2: Verplicht online identificeren met uw ID-kaart

Als Facebook, Twitter, Youtube en Microsoft samenkomen, zijn de internationale inlichtingendiensten uiteraard goed vertegenwoordigd. Het is helemaal mooi als u zich moet identificeren (zie boven) met uw burgeridentificatie nummer, dan kunnen ze u vinden, aanspreken, uitsluiten, volgen, analyseren, categoriseren, archiveren, arresteren, diensten ontzien, uitkeringen korten, etc.  Dit betekent uiteraard dat ook de apps op je mobiele telefoon gekoppeld zijn aan je ID-kaart.

Een totalitaire politiestaat is uiteraard het logische gevolg – en vergis je niet: de inlichtingendiensten werken nauw samen met de genoemde online diensten. Dat heb je reeds geleerd van Snowden, Facebook profielen zijn CIA-profielen, elk berichtje, telefoontje en bezochte internetadres wordt gearchiveerd en geanalyseerd en gekoppeld nu dus aan je BSN/ID-kaart.

EU privacy photo
Photo by greensefa cc

Alles transparant voor multinationals en de samenwerkende inlichtingendiensten, maar het is allemaal uiteraard bedacht voor u, beste inwoner! Uw mening wordt dan wel niet gevraagd, en inspraak krijgt u uiteraard ook niet, maar deze totalitaire maatregel is écht voor uw beste wil! Zie de misleiding en drogredenen weer in actie, het einde van online privacy versus een paar fake reviews? Totaal disproportioneel en dus een kulexcuus. Europa moet totalitair, privacy moet nu eens echt verleden tijd worden en het implementeren van een vergaand ‘Chilling Effect‘ waar je U tegen zegt, met een hoofdletter. Het is EU business as usual. Herken dit gedrag, praat over dit gedrag.

3: Keiharde censuur van kritische geluiden

Dit soort extreme Chilling Effect maatregelen zijn uiteraard stasi-praktijken, dit gaat over het introduceren van keiharde censuur. Het is iedereen volstrekt duidelijk dat de Europese bevolkingen en masse de EU beginnen uit te kotsen, zie o.a. de bovenstaande redenen. En beter laat dan nooit, laten we hopen dat het nog op tijd is voordat de EU volledig totalitair is geworden en terugkeer onmogelijk is!

Maar het slopende beleid van de EU is wel immer doeltreffend, het sloopt actief Europa. Dat is niet per ongeluk, of een ongecontroleerd bij-effect, het slopen van Nederland is helaas het doel. De EU moet immers Ever Closer [willekeurige pdf link hierover] – dat betekent uiteraard per definitie immer minder Nederland. De lidstaten moeten gewoon zo snel mogelijk verdwijnen, de bevolkingen op het Europese continent moeten onder centraal beheer gebracht – en alles is daarbij toegestaan. Dat gaat niet zonder slag of stoot, uiteraard, de EU wil dus bewerkstelligen dat iedereen die anders denkt over ‘Europese samenwerking volgens de EU' aangepakt kan worden.

4: Kritiek op de EU is ‘Hate Speech'

Bewijs hiervoor? Zat. Deze bijvoorbeeld: Kritiek op financieel beleid EU is godslastering. De EU is namelijk geen overheid in dienst van een bevolking, een volksvertegenwoordiging die verantwoording aflegt aan de bevolking, met verkiezingen, inspraak, etc. Nee, de EU is een opgelegd geloof, en een geloof kan en mag je niet ter discussie stellen. En dit is ook nog een zeer dubieus geloof, wat dat betreft. Kritiek is verboden.

Of deze uitspraak: Kritiek op de EU is gelijkgesteld aan fascisme. De EU vindt letterlijk kritiek op de EU gelijk aan fascisme en rassenhaat! Het staat beschreven als wetgeving:

Daarom wordt de Commissie en de Raad met aandrang verzocht de nieuwe golf van intolerantie, die zich uit in antisemitische, nationalistische en anti-EU-gedragingen, een halt toe te roepen;

Als u kritiek uit op het functioneren van de EU, doet u aan ‘Hate Speech'! En de EU is uiteraard tegen ‘Hate Speech', zijnde kritiek op de EU. Ze zeggen het je expliciet! Ze maken het volstrekt duidelijk, wordt nu toch eens wakker!

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk!

De EU voert nu – letterlijk: nu!! – wetgevingen door die elke kritiek op de EU en het lelijke type neoliberale geopolitiek dat de EU bedrijft, onmogelijk maken. Met deze one-two combo van de EU wordt weer veel schade toegebracht aan uw toekomst, weer grote stappen op weg naar de 1984 dystopie. Je zou haast denken dat het weer Bilderbergtijd is, oh wacht…

Door registeren van uw uitingen op uw BSN (Burgerservicenummer) en door ‘Hate Speech' te verbieden, richt de EU een totalitaire staat op, de ‘Ever Closer' Superstaat. En wij laten het gewoon gebeuren, sterker nog: ze hebben u zo beïnvloed en bewerkt dat u het een goed idee vindt en het zelfs gaat verdedigen bij kritiek! (Perception Deception.)

Opties?

  • Online diensten waarbij je je moet identificeren ontlopen als de pest, zoals daar is bijvoorbeeld Facebook dus. Werk weer actief aan je privacy. Stemmen met je voetenen stemmen met je euro's, kies open source alternatieven. Wees niet trouw aan online diensten, ze zijn dat ook niet aan jou, jij bent slechts een cash cow (je profiel), te verkopen paar ogen en spionage object voor hen.
  • De EU dwarsbomen – je hebt echter geen enkele mogelijkheid dit te doen. Je hebt inspraak, je wordt zelfs niet gehoord en burgerinitiatieven worden actief genegeerd door de Europese Commissie. De EU is geen functionerende democratie op welke manier dan ook, met dat doel is het juist niet ontworpen.
  • Communiceer over de totalitaire staat die de EU nu wordt opgericht, hoe meer mensen actief worden hoe groter de kans dat iets nog ongedaan gemaakt kan worden.
  • Zien of je de nationale politiek nog kan beïnvloeden, zoals met een referendum of eerder nog een publiekelijke emailactie.
  • Aansturen op een Nexit. Realiseer je toch, de EU is er niet voor u, de EU is er om tegen u ingezet te worden.

Het verbod op kritiek wordt steeds harder

Vergis je niet, sites als deze die kritisch proberen te kijken naar het disfunctioneren van de EU, die zijn binnenkort verboden. Volgens EU definities is bovenbeschreven kritiek op de EU namelijk ‘Hate Speech.' En ‘Hate Speech' is verboden. Nu host ik deze site zelf, maar sites op WordPress.com en Google's Blogger worden zeer binnenkort ook onderhevig aan de eID verplichting en het EU hate-speech verbod, en daarna is (het kleine beetje) vrijheid van menings op zelf-host blogs als deze natuurlijk ook voorbij.

En dan hebben we het nog maar even niet over het verdedigen van oude Nederlandse identiteit, gewoonten en tradities die onder vuur liggen door het bewust gekozen slopende beleid van de EU. Een Nederlandse is immers geen EU-samenleving, een Nederlandse identiteit is geen EU-identiteit – dat probleem moet nu dus snel aangepakt en opgelost worden. Koste wat kost, met een Ever Closer totalitaire EU Politie Superstaat.

Kijk eens goed naar hun gedrag en oordeel zelf.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by greensefa cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De opening van de Zwitserse Gotthard-tunnel: Openlijke duivelsaanbidding in Zwitserland

Nieuwe feiten en vragen zaak Dascha Graafsma