in ,

EU trekt pesticidenverbod in onder druk van VS over TTIP

Ja, de EU kost een berg, maar we krijgen er wel wat voor terug! Namelijk: Meer pesticiden! In aanloop naar het TTIP-verdrag, trekt de EU onder druk van de alvast het pesticidenverbod in:

De TTIP-onderhandelingen hadden hun desastreuze uitwerking op de EU al in 2013. Vooruitlopend op deze onderhandelingen heeft de VS in 2013 de EU onder druk gezet om pesticiden niet te verbieden. Het gaat om 31 pesticiden met een waarde van enkele miljarden voor de chemische . Zij stonden op de nominatie om verboden te worden vanwege mogelijke gezondheidsrisico's.

En daarmee brengt de TTIP nu al schade toe in . En dat terwijl het verdrag nog niet eens definitief is. Nu al beïnvloed het Europese wetgeving op negatieve manier voor de van de inwoners van de door de EU bezette gebieden… We zijn gewaarschuwd over TTIP. De EU weer in optima forma.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

 

Photo by webted


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker makkelijk, Belastinggeld: Salaris omroeptop niet verlaagd

EU kost weer meer geld: EU kondigt nu al nieuwe naheffing aan voor 2016