in , , ,

EU wil 700 miljard voor het toe-eigenen alle digitale markten van Europa

De is macht en grijpen zonder einde:

De Europese commissaris voor Digitale Economie en Samenleving Oettinger zegt dat er een investering van 600 tot 700 miljard euro nodig is om Europese bedrijven ook in de toekomst concurrerend te laten zijn met bedrijven in de VS en .

Het programma heet de Digital Single Market en ja, dat is dus één markt voor heel digitaal Europa, onder centrale aansturing door de EU. Anders gezegd: het is een programma van de EU voor het toe-eigenen van alle digitale markten van Europa in één uitsluitend door de Europese Commissie aangestuurd programma. En dat is uiteraard macht en soevereiniteit grijpen. En het is anti-democratisch, want het vermindert inspraak en beperkt het afleggen van verantwoording. En of dat Ein Volk, Ein Reich, Ein Digitalmarkt gedrag nog niet voldoende is, eist de EU nu ook nog eens 700 miljard euro om dat uit te voeren. Dit macht grijpen door de EU gebeurt uiteraard wel ook op uw kosten.

Op naar de Federale Unie

De Digital Single Market biedt uiteraard uiteraard veel prachtigs voor de totalitaire EU-dictatuur:Minder inspraak, flink minder privacy, minder vrije innovatie, verlies van netneutraliteit,Prism/NSA bedrijf HP is de leverancier van de EU-cloud, de terugkeer van de chatheffing,meer macht voor grote telecom bedrijven uiteraard, meer aftappen, webfilters, nog minder privacy, censuur, de opgedrongen elektronische eID identiteitskaart… Zie in het bovenstaande citaatje dat de EU weer de belangen van de grote bedrijven behartigd.

Ja, het is echt een goed idee om de vrijheid en toekomst van internet uit handen te geven aan de Europese Commissie! Die gaan dat duidelijk geweldig goed beheren en dat mag dan natuurlijk rustig wat kosten: Dus Oekraine (!!) en heel de Balkan snel aan het EU-glasvezel internet, op uw kosten uiteraard! Want China. Op naar de Telecomunie dus, want de Bankenunie is zo'n groot succes.

Om de Federale Verenigde Staten van Europa te vestigen en lidstaten als Nederland op te doeken (Nederland stemde hier uiteraard tegen) is veel gecentraliseerde macht nodig voor de Europese Commissie: de EU grijpt dus overal naar de macht en gebruikt uw belasting om dat te bekostigen. Ze forceren u dus te betalen voor het inleveren van uw inspraak en soevereiniteit.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by The Next Web cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ongelooflijk: EU eist meer geld van Nederland na de Brexit

Contractbreuk Deutsche Bank, weigert fysieke levering van goud