in ,

EU wil Europese firewall gebaseerd op Chinese internetcensuur, want “democratische waarden” en “transparantie”

De moet een grote stap voorwaarts nemen, en een culturele revolutie op het ontketenen. Dat staat in een officieel -adviesrapport dat onlangs werd besteld door het Europese Parlement.

Eén van de meest in het oog springende aanbevelingen: de Chinese internetcensuur naäpen, uit naam van “democratische waarden” en “transparantie.”

Als het aan een officieel EU-rapport ligt, gaat de Europese Unie straks een heuse op Chinese leest geschoeide firewall optuigen om de Europese burgers ‘veilig’ te houden.

In is zo’n grote blokkade – die op het Chinese internet zo goed als uitschakelt – al decennialang een feit. Chinezen kunnen miljoenen websites niet bezoeken, omdat de regerende Communistische Partij ze staatsgevaarlijk vindt.

Zaken die allemaal geweerd worden: de studentenprotesten op het Plein van de Hemelse Vrede, de onderdrukking van Tibetanen, de over de bloeddorst van de oprichter van het hedendaagse China – Mao Zedong – en de wijze waarop Taiwanezen, Oeigoeren en Hongkongers momenteel geknecht worden.

Zoiets moet er ook in komen, zo staat in het rapport “New Developments in Digital Services” dat het Europese Parlement liet ontwikkelen door het Duitse strategiebureau Future Candy.

Het misbruik van digitale ‘tools’ moet voorkomen worden, en dus dient er ook een grote Europese firewall in het leven geroepen te worden:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RUTTE CS MOET WEG EN HET GELD TERUG !!!!
7 maanden geleden

En nog steeds reageren mensen niet massaal en komen niet massaal in protest ….
Een niet democratisch gekozen EU met een polit bureau in Brussel dat gestuurd wordt door Rothschild ECB en grote corporaties, een EU die continu bevoegdheden naar zich toe trekt, die cadeautjes geeft aan het zuiden (dus stemmen voor de EU) betaald door een paar landen wier bewoners zo stom zijn zich dood te werken en het tot nu toe zo stom zijn dat ze nog steeds voor de EU stemmen.
Een EU dat een krankzinnig milieu / energiebeleid voert dat samen met de krankzinnige immigratie niet anders kan leiden tot een giga EU failliet in welk geval de banken de absolute macht grijpen en burgers die vanwege het schadalige fractionele reserve systeem van de banken tot in eeuwige dagen de banken mogen betalen.
En dat alles tot in detail voorspeld door Orwell in zijn boek 1984.

Wordt wakker mensen … het is vijf voor twaalf ….. en Rutte moet echt weg !!!

jungleelephant
7 maanden geleden

Facebook is al hier mee bezig!Ik kreeg een ban van 30 dagen omdat ik een artikel uit de krant had geplaatst.Er tegenin gaan kon niet.Toen heb ik geschreven:val dood.Na 30 dagen was de ban over,maar nog geen uur later had ik weer een ban van 30 dagen!Omdat ik ze op de 1e dag van de vorige ban had geschreven:Val dood!Wat een tuig!En weer kun je je niet verweren!Van mij mogen ze doen wat ik ze geschreven heb!Zulk partijdig tuig heb ik niet nodig!

LOL! Facebook klaagt Europese Commissie aan om ‘excessieve dataverzoeken’

Persconferentie waarvan ze niet willen dat je hem ziet: ‘We hebben al een geneesmiddel voor dit virus’