Europa: het gevoel heerst dat Europa niet meer aan zijn burgers denkt

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

2 reacties op “Europa: het gevoel heerst dat Europa niet meer aan zijn burgers denkt”

 1. jungleelephant schreef:

  Is niet alleen het gevoel,maar een feit!

 2. Noblesse Oblige schreef:

  Laten we alsjeblieft man en paard noemen. Met termen als conflatie kan ik niets. De EU is opgezet door partijen die beslist niet veiligheid voor ogen hadden maar geld en macht en om nog precieser te zijn : de vorming van een fascistiche wereldregering NWO. De bestuurders in Brussels zijn niet de werkelijke bestuurders maar zijn slechts goed betaalde trekpoppen die verblind zijn geraakt door de macht die hun is toegekend (o.a. via Bilderberg groep opgezet door een zekere bernhard). De partijen achter de schermen zijn dezelfde die in de VS het land ondermijnden met operaties als 9/11. Regelmatig valt de term satanisme en ook namen als Illuminati, Vaticaan, rituele slachting van kinderen, Rothschild en N**IS. Wie de link naar N**ISME niet begrijpt raad ik aan op internet te zoeken op de term operatie Paperclip en dan wordt snel duidelijk wat er na WOII is gebeurd waardoor het N**ISME zo snel heeft weten te verspreiden. Het verklaart ook de financiele crises die stuk voor stuk in scene zijn gezet om de burgers uit te buiten en de banken verder te verrijken. En het verklaart ook de oorlogen in het midden oosten en andere delen van de wereld.
  Mensen zijn eeuwenlang misbruikt, uitgebuit, bestolen, vermoord, als slaaf misbruikt.
  De situatie in de wereld is aanmerkelijk gevaarlijker dan wat de gemiddelde burger denkt en is het best te beschrijven als een ondergrondse wereldoorlog. En ik overdrijf niet.
  Het is de hoogste tijd dat mensen wakker worden (via internet) en leren zien wat er werkelijk in deze wereld aan de hand is. Algemeen bewustzijn is de snelste manier om deze duistere machten zo snel mogeiljk te ontmaskeren. En ja …. dat moet ook in Nederland !! Want dit land behoort bij de top van de landen waar het misstanden betreft !

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: