in , ,

Europa-Park Rust labelt ongevaccineerden met gekleurde armbandjes: discriminatie als recreatieplezier

Waren de gele sterren op, greep men daarom naar gekleurde armbandjes? In het -Park Rust (tussen Freiburg en Straatsburg) is sinds kort al een voorproefje te “genieten” van hetgeen de binnenkort overal te wachten zou kunnen staan – geheel in de zin van een nieuwe politiek, die ter behoud van haar speciale volmachten het devies “verdeel en heers” op de spits drijft: ongevaccineerde en geteste mensen worden daar openlijk gestigmatiseerd.

Ze worden in het -Park met onmiddellijke ingang met gekleurde armbandjes gelabeld. Gevaccineerde mensen krijgen daarentegen witte armbandjes.

De kleurensymboliek is ongelukkig gekozen, want hier staat “wit” dan daadwerkelijk voor een privilegiëren tegenover de “Person of colored bracelets”; wat zal Black Lives Matter daar niet van vinden?

De polsarmbandjes zorgen ervoor dat hun dragers – en precies daarom gaat het immers – te herkennen zijn als ongevaccineerden, zodat deze dan gemakkelijker gemeden, ter verantwoording geroepen en vijandig bejegend of naar behoefte afgezonderd kunnen worden.

Er zit methode in de pesterij: terwijl gevaccineerden bij de entree alleen maar hun vaccinatiebewijs en genezen verklaarde personen hun laboratoriumtest hoeven laten zien, die antilichamen bevestigt, worden ongevaccineerden gedwongen om voor het betreden van het park “een maximaal 24 uur oude sneltest” te laten zien of een PCR-test (“maximaal 28 uur oud”).

Absoluut krankzinnig: de testplicht geldt nu ook al voor kinderen vanaf 6 jaar, aldus de aanwijzing op de website van het park.

Dat in een recreatiepark voor iedereen zichtbaar de vaccinatiestatus van mensen zichtbaar gemaakt wordt, is een stigmatisering die twee jaar geleden nog voor een absurde grap gehouden zou zijn (en – uitgaand van de beloftes dat er geen medische tweeklassen- zou komen – ook nog vorig jaar).

Maar het verwachtingspatroon van de Duitse regering om door alledaagse discriminatie en subtiele vernederingen de mensen te dwingen om hun “vrije beslissing” in ieder geval in de zin van Big Pharma en de vaccinatielobby te nemen, vindt blijkbaar in de willige uitvoerders.

Dat het -Park, de plaats van diverse manifestaties en een van de bekendste recreatieparken van Duitsland en Europa in privéhanden, meedoet aan deze treurige waanzin, spreekt helaas voor zich.

Krasse maatregelen”

De, zoals “Heidelberg24” becommentarieert, “krasse maatregelen” worden door de onderneming onder verwijzing naar de nieuwe corona-verordening van de deelstaat Baden-Württemberg gemotiveerd, en dienen de “infectiebescherming” te garanderen, die vooral voorziet in “meer vrijheden voor gevaccineerde en genezen verklaarde personen”.

Of hiervoor uitgerekend een …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vrijheid is ver te zoeken
28 dagen geleden

Ach laat ze lekker. Als de normale mensen die niet met de genocidespuit zijn ingespoten dit soort ondernemingen mijden, dan is het gauw klaar. Die gaan heus rap failliet.

ing. J. Onno Dekker
28 dagen geleden

Dat park gebruiken als plaats voor de opnames over een wereldoorlog!

Bankensector en betalingsdienstverleners als censuur: OnlyFans wordt preutser, burgerjournalisten zonder inkomsten

De Rothschilds, de Rockefellers, Bill Gates, de VN, WEF en cs. vullen onze agenda en geven onze levens invulling