in , ,

Europa stevent door corona maatregelen op voedselcrisis en torenhoge prijzen af

Money Bank Note Currency Euro  - peter-facebook / Pixabay
peter-facebook / Pixabay

De onder het mom van een luchtwegvirus doelbewust in gang gezette ‘Great Reset’ afbraak van onze stabiele en welvarende samenleving gaat zich binnenkort nog harder laten voelen.

Steeds meer indicaties wijzen er namelijk op dat Europa op een voedselcrisis met torenhoge prijzen afstevent. Ondertussen blijven politiek en pers alle verantwoordelijkheid voor de reeds veroorzaakte en nog aanstormende ellende afschuiven, goedpraten en soms zelfs toejuichen.

De voedselprijsindex (FFPI) van de FAO (Food and Agriculture Organization) van de VN steeg in december 2020 in één maand met 2,3 punten (2,2%) naar 107,5, de zevende opeenvolgende stijging. De FFPI stond in 2002 op nog maar 53,1 punten, en bereikte in 2011 een piek van 131,9 als gevolg van de financiële crisis, om vervolgens tot net onder de 100 te dalen.

Gecombineerde -, energie- en bankencrisis

Nu politici volstrekt normale, natuurlijke en voor verreweg de meeste mensen ongevaarlijke mutaties aangrijpen om de lockdown maatregelen en vrijheidsbeperkingen te verlengen en/of uit te breiden, zullen de voedselaanvoerlijnen vergelijkbare problemen krijgen als waar de elektronische industrie nu mee kampt (groot tekort aan microchips).

In wordt reeds gewaarschuwd dat er groente- en fruittekorten dreigen te ontstaan. Men heeft ook al een zogenaamde oorzaak aangewezen: cyber aanvallen, waar natuurlijk ‘de Russen’ de schuld van zullen krijgen. Het vermaledijde World Economic Forum van Klaus Schwab, de kwade genius achter de ‘Great Reset’, verwacht ook cyber aanvallen op het elektriciteitsnet en de bankensector.

Historisch concept: geef anderen de schuld van wat je zelf veroorzaakt

Ook langzaam maar zeker onbetaalbaar wordend basisvoedsel en energie, gekoppeld aan grote problemen met bankrekeningen en online betalingen, moeten u klaarstomen om u te laten instemmen met een grote oorlog, waarschijnlijk tegen . In realiteit zullen de energieverstoringen worden veroorzaakt door de afschakeling van kolen, olie en gas, omdat per se op onbetrouwbare en dure wind, zon en biomassa moet worden omgeschakeld.

Daarnaast is de volgende mega bankencrisis al jaren in de maak, die zal worden aangegrepen om er een compleet digitaal betalingssysteem met een digitale euro door te drukken.

Het is het aloude bekende historische concept dat al zó vaak is toegepast: geef de partij die jij als de vijand ziet de schuld van de problemen die je zelf veroorzaakt hebt, en je weet je verzekerd van hun steun. Helaas leest bijna niemand de geschiedenisboekjes meer, of men weigert er lessen uit te trekken (‘deze keer doen wij het beter’, ‘deze keer gaat het anders’) omdat men zich zoveel slimmer acht. (Mijn idee? Juist het tegendeel is het geval.)

Of je hebt er voor gestudeerd, en past de maatschappij manipulerende en ondermijnende neomarxistische tactieken die autoritaire en dictatoriale regimes al zo vaak eerder gebruikten op uiterst geraffineerde wijze op je eigen volk toe, en laat hen er daar nog dankbaar voor zijn ook.

‘Hadden ze voorkennis, of is dit een slinks plan?’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong wijst in dit verband nog eens op de bij velen inmiddels welbekende ‘Event 201’ pandemie simulatie in oktober 2019, waar alles wat vanaf 2020 is gedaan tot in de kleinste details van tevoren werd besproken, opgesteld en uitgewerkt, compleet met het doelbewust zaaien van en paniek om een gewoon coronavirus.

‘Hadden ze voorkennis van de toekomst, of bestaat er een slinks plan om de bevolking en CO2 te reduceren, en zo op handige wijze massa te veroorzaken, zoals sommigen nu geloven? Zulke complottheorieën ontstaan altijd als je geheime bijeenkomsten en elitegroepen hebt die zichzelf verheven voelen boven het lagere volk, dat zij als het ‘Grote Uitschot’ beschouwen.’

Complottheorieën zijn het echter allang niet meer, aangezien al deze kwaadaardige plannen open en bloot in de publicaties van deze organisaties zoals het WEF zijn te lezen, te horen en te zien. Al zijn sommige daarvan, zoals …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu ook waterkanonnen? Op1-presentatrice Talitha Muusse roept op om naar Den Haag te komen na Omtzigt-gate

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Nieuwe pauze vaccinatie met AstraZeneca: uit voorzorg geen prikken voor mensen tot 60 jaar