in , ,

Europarlement akkoord met TTIP en ISDS: De EU maakt veel meer kapot dan ons lief is

Ok, die titel is misschien wat lang, maar het geeft goed weer hoe het Europarlement vandaag akkoord ging met zowel ISDS als TTIP. Het Europarlement gooide de eigen bevolking onder de trein in het voordeel van de grootste multinationals op deze planeet. Wij zijn vandaag het dodelijke TTIP verdrag in gerommeld:

Weer een staaltje onvervalste Europese “democratie” aan de orde: voorzitter Schulz dramde stemming van een door hemzelf opgestelde motie door. En die motie werd aangenomen. Nu kunnen multinationals en andere grote bedrijven regeringen voor de slepen. Het EP leek daar tegen, maar toen heeft Schulz eigenhandig de tekst aangepast om te vermommen dat er een juridische twilight zone werd opgetuigd, en nu heeft (een deel van) zijn eigen sociaaldemocraten vóór het voorstel gestemd.

F*ck de 2,3 miljoen handtekeningen tegen TTIP, de Europarlementariërs regeren gewoon weer tegen de direct en expliciet uitgesproken wensen van de bevolkingen in. Dit is de voor u aan het werk: de voorzitter van het Europarlement (Schulz) voerde “een ranzig, walgelijk staaltje eurodictatuur” op, om GeenStijl maar weer eens te citeren. EU President Schulz dramde met zijn staaltje walgelijke eurodictatuur eigenhandig zowel het TTIP als ISDS door het Europarlement. Applaus, dames en heren.

TTIP wint. De , consument en MKB’er verliest. Alweer. Vandaag zijn we allemaal .

De EU maakt veel meer kapot dan ons lief is. De EU zou verboden moeten worden als extremistische organisatie die aan de lopende band volksverraad pleegt op het hoogst mogelijke niveau.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ons kent Ons: ex-politicus Rosenmöller wordt voorzitter toezichtsraad AFM

Grieken spreken elkaar tegen over nieuwe munt