in , ,

EuroParlement gaat Zwarte Piet van ons afpakken

Landgenooten! Te paard! De Zwarte Piet Discussie 2015 is begonnen. Volgende week is er een extra ingelaste geheime spoedvergadering in het Europese Parlement te Straatsburg over ONZE Zwarte Piet. Via een hoestende man met een regenjas (bedankt Hans) kregen wij onderstaande invitatie toegespeeld voor een “discussie” in het EP over “Zwarte Piet and Afrophobia”.

Tsja, beste Nederlanders. Nu is Zwarte Piet ook al “Afrofobie”. Nu zijn wij Nederlanders (met onze vette OS-bijdrage) opeens ook al institutionele danwel intentionele AfrikanenHaters.

Zoals u hieronder op de officiële -invitatie kunt zien, zijn alleen garioïde race-hustlende linkse kinderfeestvernielers uitgenodigd voor de vergadering, en we voelen ‘m alweer op onze klompen aankomen. Die uitvretende smeerlappen te Brussel/Straatsburg, die onlangs nog 1,1 miljard van ons gejat hebben (met dank aan Mark “waar kan ik tekenen” ) willen nu ook ONZE Zwarte Piet afpakken.

Lees verder via GeenStijl

 

Foto via ednl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gepensioneerden kunnen nu al naar de rechter stappen: Pensioenwet Klijnsma in strijd met EU wetten

Hormoonverstoorder Bisfenol-A in blikjes heeft onmiddellijk effect op bloeddruk