in

Europarlement wil EU-FBI, EU-CIA en Monsanto’s Glyfosaat

Naar PRS-aanleiding van de aanslagen in Frankrijk en België geeft de EU aan een wens te hebben een eigen FBI te exploiteren. En houd je vast, want de machtsdroom is weer griezelig groot:

Europa moet zo snel mogelijk zijn politiedienst Europol ombouwen tot een Europese FBI. Dat is het beste wapen tegen nieuwe terreuraanslagen, zegt een groeiend aantal Europarlementariërs. Europa heeft sinds 9/11, de aanslagen in New York, al bergen antiterreurmaatregelen genomen, maar het gaat steeds weer mis omdat veiligheidsdiensten blijven weigeren essentiële informatie te delen.

Verhofstadt in 5, 4, 3…

Verhofstadt heeft nog drie suggesties. Voeg allereerst de Europese inlichtingentaak toe en geef de dienst het recht om zelf onderzoeken op te starten en nationale autoriteiten te verplichten tot medewerking. Verbied ook de nationale Europol-cellen informatie naar het hoofdkwartier te filteren.

Ja, de EU is er niet voor u, de EU is er voor het macht grijpen voor zichzelf. Deze wens bestond al in 2013, en u weet, de EU is er één van de lange adem. Elke volgende terreuractie zal Verhofstadt en figuren als EU Ex-Vice-President Commissaris Reding beginnen weer over een eigen OM en FBI.

EU FBI

Er komt dus een roep om weer een nieuwe federale organisatie, nu naar het prachtige voorbeeld van de FBI. The New York Times (niet de minste) schreef onlangs over de FBI:

THE United States has been narrowly saved from lethal terrorist plots in recent years — or so it has seemed. A would-be suicide bomber was intercepted on his way to the Capitol; a scheme to bomb synagogues and shoot Stinger missiles at military aircraft was developed by men in Newburgh, N.Y.; and a fanciful idea to fly explosive-laden model planes into the Pentagon and the Capitol was hatched in Massachusetts.

But all these dramas were facilitated by the F.B.I., whose undercover agents and informers posed as terrorists offering a dummy missile, fake C-4 explosives, a disarmed suicide vest and rudimentary training. Suspects naïvely played their parts until they were arrested.

De FBI financiert dus bomaanslagen op eigen terrein. Niet eenmalig, de FBI blijkt zelfs met grote en voortdurende regelmaat bomaanslagen te plannen, criminelen van materiaal te voorzien en zelfs terroristen te trainen. En dit is bepaald niet het enige vreemde gedrag van de FBI. Toch wil Verhofstadt dit zelfde graag ook verkrijgen in de EU. Het zou immers een mooi stukje macht grijpen zijn ten koste van – zoals zeer duidelijk aangegeven! –  de lidstaten. EU totalitair, wel zo gemakkelijk.

Verhofstadt wil trouwens ook graag een EU-CIA

De Belgische Guy Verhofstadt is de leider van de Verhofstadtgroep (ALDE) en dicteert daarmee de wet voor en D66. Deze willen dus ook graag een EU-FBI introduceren, en dit verzoek van de Verhofstadtgroep volgt op de wens van Verhofstadt voor een EU-CIA.

Verhofstadt begon in maart namelijk ook weer te pleiten voor een eigen CIA.

Guy Verhofstadt wil dat Europa zo snel mogelijk een centrale inlichtingendienst krijgt. Dat stelt de leider van de liberale fractie in het Europarlement naar aanleiding van de aanslagen in Brussel en Parijs.

Die dienst moet gegevens over terroristen mogen verzamelen, vergelijken en operaties opzetten in alle 28 lidstaten. Volgens Verhofstadt is dat de enige manier de strijd tegen het terrorisme te winnen. De Belgische ex-premier vindt dat de dienst over landsgrenzen heen moet kunnen opereren en daarbij niet gehinderd moet worden door privacybezwaren.

Verhofstadt wist in maart het verschil nog niet tussen FBI en CIA en de functie van Europol, maar betoogt dus feitelijk voor het starten voor zichzelf, zoals u kon lezen – ik herhaal het dodelijkste deel nog maar eens duidelijk, Verhofstadt wil een EU-CIA en EU-FBI om…

nationale autoriteiten te verplichten tot medewerking. Verbied ook de nationale Europol-cellen informatie naar het hoofdkwartier te filteren.

Kennelijk weet Verhofstadt weinig van de EU, want de EU-CIA bestaat reeds en heet INTCEN:

EU Intelligence Centre (INTCEN). Tot 2012 heette het nog de Joint Situation Centre – SitCen. De EU-Raad (destijds) heeft kennelijk nooit een officieel besluit genomen ter oprichting, maar EU INTCEN is destijds toch gewoon opgericht op initiatief van EU BuZa Commissaris Javier Solana () en daarna overgenomen daarna door Catherine Ashton (VK). EU INTCEN blijk nu zo geheim dat ze zelfs geen enkele verantwoordelijkheid hoeven af te leggen.Nederlands Europarlementariër Sophie in ’t Veld (D66, ook in de Verhofstadtgroep) zegt het letterlijk: “Juichend zelfs. Onbeperkte mogelijkheden, zonder lastige parlemetaire pottekijkers” Kijk, zo herkennen we het macht grijpen in de EU dictatuur weer!

En vergis je niet, Verhofstadt is toonaangevend in het Europarlement en VVD66 eet uit zijn hand. Ook Rutte is groot fan van deze man en zijn ideeën. Als het aan Rutte lag werd Verhofstadt zelfs de leider van de Europese Commissie!

EU wil ook meer Glyfosaat

In een sprongetje naar een heel ander onderwerp… Ondertussen wil de EU ook graag meer Glyfosaat. Ondanks een stortvloed van email uit heel Europa, is de EU toch voornemens Monsanto weer voor 7 jaar toestemming te verlenen het zeer giftige Glyfosaat te verkopen in Europa:

Het Europees Parlement is tegen een verbod op het omstreden bestrijdingsmiddel glyfosaat. De parlementariërs roepen de experts van de EU-lidstaten, die uiteindelijk beslissen of het middel op de markt blijft, het gebruik van het middel niet met vijftien, maar met zeven jaar te verlengen. Volgende maand hakken de lidstaten waarschijnlijk de knoop door. Nederland is tegen een verlenging.

Je vraagt je werkelijk af op welke planeet de Europarlementariërs daar leven. Het Europarlement is zelfs nog extremer als de Europese Commissie, terwijl het Europarl eigenlijk de extreme ideeën van de EC juist in toom zou moeten houden. Eén ding is zeker, het Europarl doet hun werk niet voor u en mij, dat wordt steeds weer duidelijk. Er zijn twee immer terugkerende thema’s:

  1. De lange adem, al vele decennia lang staat alles in het teken van het optuigen van de Federale EU Superstaat in het beeld van de Federale Overheid van de VS. Elke (al dan niet zelf teweeg gebrachte) crisis is een aanleiding voor het grijpen van macht, elk besluit en elk verdrag staat in het teken van het verder uitbouwen van ‘the ever closer union’.
  2. Elke miljardenindustrie en alle grote (multinationale) bedrijven moeten beschermd worden, koste wat kost. Zeker als het ten koste gaat van uw gezondheid, uw geld, uw vrijheid, uw toekomst of het . De belangen van de grootste multinationals staan voorop, dit zijn de enige belangen die tellen in de EU-leiding, en al helemaal als deze komen uit de VS.

De EU acteert in ieder geval niet op uw mandaat, de EU is er voor zichzelf en voor de grote bedrijven.
Pro-Europa, dus tegen de EU.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een blik op het nieuws; EU-stijl!

Propagandamateriaal IS gevonden bij chauffeurs Europees Parlement … en dat gaat u geld kosten