Europees meerjarenbudget toont waar gelaat van EU

Reageer mee...

2 reacties op “Europees meerjarenbudget toont waar gelaat van EU”

 1. jungleelephant schreef:

  De Russen zijn wel de laatsten waar ik bang voor ben!Het gevaar dat ons bedreigt komt puur uit Brussel!Nexit!Met spoed!Wanneer worden de struisvogels alhier eens eindelijk wakker?

 2. Anna Lyse schreef:

  Dat de EU een gemeenschappelijke euro heeft is een giga probleem waar je niet meer onderuit komt.
  Matheo heeft daarvoor jaren geleden een goede oplossing aangedragen wat er op neer komt dat landen wel met euro’s werken maar dat in het land gewerkt wordt met een verrekensleutel (lees link https://drive.google.com/file/d/1bmNZN7G8eF_3La9BVpySebQZjrIWWyPD/view).
  Op die manier kunnen de zuidelijke landen concurreren met de noordelijke landen. Het idee dateert al van 2010 en nog steeds heeft de EU er niets mee gedaan.

  De EU wil meer investeren in defensie omdat de wapenindustrie hard lobbiet voor meer geld. Hetzelfde spel wat in de USA wordt gespeeld wordt nu ook in de EU uitgerold. Dat Rusland de grote agressor zou zijn is natuurlijk larie … Er is geen grotere terrorist in deze wereld en dat is de USA met 7500 kernwapens terwijl het land al sinds WOII onafgebroken in oorlog is. De MSM moet echt stoppen met de onzin dat Rusland de grote agressor is op straffe dat niemand de MSM nog serieus neemt.
  Stoppen dus met meer geld naar oorlogsmateriaal (defensie lijkt me niet het goede woord).

  Steeds meer mensen worden bewust dat gezond eten en GMO niet samen gaan. Wat ook steeds meer wordt beseft is dat de huidige medische wetenschap/industrie het belang van gezonde voeding zeer grof heeft onderschat. Simpel gezegd: kanker en andere ziektes worden veroorzaakt door verkeerd eten. De EU kan hier wat aan doen, maar doet dat niet.
  De EU wijst daarom terecht GMO (Monsanto/Bayer) af. Wat niet gebeurt is dat de EU inzet op meer kleinschalige lokaal verbouwen van gewassen nog steeds grote bedrijven sponsort die de weg in Brussel kennen.

  De EU komt nog steeds niet met een stop van gelukzoekers. Om te beginnen moet de EU zich inzetten om landen als de USA te dwingen weg te gaan uit landen waar ze niets te zoeken hebben. Bij de USA ligt de oorzaak van alle problemen. Kadaffi en Sadam Hoessein waren geen lieverdjes maar de landen waren welvarend en er was orde in het land. Nu is het midden oosten een organisatorische puinhoop. Er is niets mis met Assad! Gifverhalen zijn allemaal false flag operaties van geheime diensten. Als er iets mis is dan is het de USA die verantwoordelijk is voor de puinhoop en de ellende van vel miljoenen mensen !

Wat is jouw reactie?

Close
%d bloggers liken dit: