in ,

Europees Parlement heeft problemen met onze wegkijkende en lastigvallende politie

5485051299 2c6dccbe42 politiebureau1

Eu-burgers die zich normaal gedragen koeioneren en ze behandelen als criminelen – en ondertussen de blik afwenden wanneer daadwerkelijke criminelen auto’s in de fik steken, inbreken, onze vrouwen dochters verkrachten en onze moeders beroven. Dat is de realiteit.

Volgens de data van Eurostat, het officiële bureau voor statistiek van de EU, hebben we in Nederland vijf keer zo veel berovingen dan in landen in centraal Europa. Dit is uiteraard gebaseerd op de data, we weten niet of er in die landen vijf keer zo weinig berovingen worden geregistreerd.

Helaas is dit wat er gebeurt in Nederland. En ook nog eens op kosten van u, belastingbetalende medeburgers die een goed leven proberen te leiden: uw belastinggeld wordt gebruikt om de politie te bekostigen – de politie die normale mensen die zich aan de wet houden lastigvallen in plaats van hun werk te doen, en zo hun bestaan rechtvaardigen.

Het zal niet langer meer duren voordat EU-burgers die iets bijdragen (en niet alleen maar iets komen halen) niet meer naar Nederland komen. Criminelen zullen echter wel in groten getale komen, aangezien we ze een paradijselijke thuishaven bieden waar ze straffeloos hun ‘vak’ kunnen uitoefenen.

Onlangs was ik er getuige van hoe een vrouw met een Belgisch kenteken op haar auto, die geen verkeersregel had overtreden, op het Nederlandse platteland door twee politievrouwen werd aangehouden. Ze had niets misdaan, maar werd wel een uur lang lastiggevallen.

Het ging hier om een hoogopgeleide dame uit centraal Europa, lid van een internationale organisatie. Ze was geschokt door de methodes en houding die sommigen van ons politiepersoneel. Ze nam telefonisch contact op met haar ambassade, maar werd direct gesommeerd haar telefoon uit te zetten op straffe van een bekeuring.

Het lastigvallen van normale burgers in plaats van het lastigvallen van criminelen is geen remedie voor de slechte misdaadcijfers. Het is simpelweg het maskeren van echte misdaad. Gewoon niet aanwezig present zijn waar dat nodig is, is geen manier om de cijfers te ‘corrigeren’. Hoewel het op papier natuurlijk wel zo lijkt.

In het schrijnende geval van Josef Chovanec, moest het Europees Parlement zelfs ingrijpen. Waarom? De beste man was in zijn buurland gewelddadig behandeld, en het politie-optreden waarin agenten over de schreef gingen werd door de autoriteiten van dit land niet onderzocht. Als er niets aan gedaan wordt, bereidt u zich dan maar voor.

Misschien is Nederland de volgende lidstaat op het bord van het Europees Parlement. Zijn de systemen die ons land veilig moeten houden, die ons dienen te beschermen en waarvoor belastingbetalers betalen, al ingestort en verdwenen?

Als deze trend doorzet, bereidt u zich dan maar voor. Als dit zo doorgaat zal geen enkele Europeaan uit een andere lidstaat nog de grens naar Nederland oversteken, zoals de …..

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
terrorist 1555585801

‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’

EU Dictatorship

Steeds meer controle: Europese Commissie onderzoekt uitbreiding opslag passagiersgegevens naar HSL